Με επιτυχία η εκδήλωση – ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού – τραχήλου της μήτρας  


stilidanews

Οι Σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων του  14ου, 20ου Δημοτικού και 7ου Γυμνασίου Λαμίας διοργάνωσαν ομιλία – ενημέρωση στο αμφιθέατρο του 6ου γεν. λυκείου Λαμίας, το Σάββατο 5 Μαϊου 2018.
Οι ομιλήτριες κα Αποστολοπούλου Αναστασία (Ιατρός Μαστού) και η κα Αλεξάνδρα Βεντούρη – Νασοπούλου  (Γενικός Ιατρός και Πρόεδρος Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Λαμίας), ενημέρωσαν το κοινό για την πρόληψη και αντιμετώπιση του καρκίνου μαστού, τραχήλου της μήτρας καθώς επίσης για την πρωτογενή πρόληψη και απάντησαν σε ερωτήσεις.Οι πρόεδροι του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, κα Ζαρκάδα Χρυσάνθη (14ο Δημ. Σχολείο), Σταματόπουλος Θεόδωρος (20ο Δημ. Σχολείο) και Γεωργαντάς Θεόδωρος (7ο Γυμνάσιο), ευχαρίστησαν το Δήμο Λαμίας και την Αντιδήμαρχο κα Αργύρη Βίβιαν που ανταποκρίθηκε άμεσα και συνέβαλλε να πραγματοποιηθεί η δράση, καθώς και τη Διοίκηση του Διαγνωστικού κέντρου ΙΑΣΗ Ε.Ε. που χορήγησε εξεταστικό κρεβάτι προκειμένω να γίνουν οι δωρεάν εξετάσεις.

stilidanews
stilidanews
stilidanews
stilidanews
stilidanews
stilidanews

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.gkordis.com/2018/05/blog-post_17.html#ixzz5EjIZLTRI  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube