ΡΑΧΕΣ: Κυριακή 10 Ιουνίου “Περπατάμε & τρέχουμε για τη ζωή”


"Περπατάμε & τρέχουμε για τη ζωή"

Την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018 στην παραλία Ραχών διοργανώνουμε ένα περπατοτρέξιμο για τη ζωή, απόστασης 4 χιλιομέτρων , με σκοπό με σκοπό τη δωρεά ιατρικού εξοπλισμού για το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.
Τα χρήματα συλλέγονται από τα γαλάζια T-shirts »Raches4Life – Ράχες για τη Ζωή» τα οποία διατίθενται με προτεινόμενη συνεισφορά των 5 € καθώς και από ιδιώτες που επιθυμούν να κάνουν κάποιο είδος χορηγίας.Φέτος, στόχος του Raches4Life είναι να συγκεντρωθεί το ποσό των 13.000 € για να αγοράσουμε ένα βιντεολαρυγγοσκόπιο για τις ανάγκες του Νοσοκομείου Λαμίας.

Η εκκίνηση θα γίνει την Κυριακή 10 Ιουνίου στις 11πμ στο Λιμάνι Ραχών, και η διαδρομή είναι Λιμάνι – Φάρος – NISI Πολυχώρος, όπου μετά τη λήξη ακολουθεί πάρτι με live μουσική από τη Rock Band του Σύγχρονου Ωδείου Κέφος, στο NISI Πολυχώρος.

Τα γαλάζια μπλουζάκια Raches4Life, μπορείτε να τα βρείτε:

– NISI Πολυχώρος, Ράχες Φθιώτιδας

– NRG-Το Δίχτυ, Χαντζοπούλου 1, Λαμία.

Ήδη σε λίγες ημέρες έχουν δοθεί αρκετά μπλουζάκια, για αυτό καλό είναι να βιαστείτε!

Αν θέλετε να γίνετε και εσείς ένα από τα σημεία διάθεσης, επικοινωνήστε μαζί μας.

Επίσης, αν είστε σύλλογος/φορέας/σχολείο/επιχείρηση και θα θέλατε να στηρίξετε την προσπάθεια, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη διοργάνωση μέσω facebook: https://www.facebook.com/raches4life/

Η εκδήλωση είναι μια πρωτοβουλία της εθελοντικής ομάδας Wheeling2help σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και την Αντικαρκινική Εταιρεία, παράρτημα Λαμίας.

Σας περιμένουμε όλους να φωνάξουμε μαζί ένα δυνατό μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης στη μεγαλύτερη γιορτή εθελοντισμού!

Elpidoforos ChrysovergisElpidoforos Chrysovergis
Co-Founder, Accommodation and Events Manager, Nisi Πολυχώρος Founder of Wheeling2help
+30-698-7757-229 | el.chrysovergis@gmail.com
www.wheeling2help.com | Skype: elpidoforosc

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.gkordis.com/2018/05/10_9.html#ixzz5EzdDav3u  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE