Η ζωή είναι καλύτερη μετά τα 50  


stilidanewsΕδώ θα αναφέρω αυτά που έχω μάθει κατά τη διάρκεια του μισού αιώνα μου σε αυτόν τον πλανήτη:

Να είσαι ευγενικός.

Τα οφέλη από το να είσαι ευγενικός υπερβαίνουν κατά πολύ την προσπάθεια που βάζεις για να σταθείς απέναντι στον άλλον ως ίσος η για να φανείς σε κάποιο σύνολο ανθρώπων. Κάνε τυχαίες πράξεις καλοσύνης. Δώσε χαρά λέγοντας καλά λόγια σε κάποιον. Οι καλοί άνθρωποι ζουν περισσότερο από τους άσπλαχνους και καλύτερα.Ξέρω τον εαυτό μου καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο. Δεν αφήνω τις απόψεις κάποιου άλλου να ελέγχει τι κάνω, ή τι λέω. Οι απόψεις των άλλων ανθρώπων είναι προτάσεις, φράσεις που δε σας αφορούν όταν η γνώμη σας για εσάς είναι αυτή που πρέπει ,όταν είναι η σωστή.
Όλοι είναι τόσο ανήσυχοι και ανασφαλείς όσο και εσείς. Κάποιοι απλά το κρύβουν καλύτερα. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι πιο έξυπνοι ή καλύτεροι από εσάς.

Γελάστε Εάν κάνετε κάποιο λάθος, απλά γελάστε. Όλοι κάνουν λάθος,όλοι κάνουν λάθη Ολοι. Δεν είσαι μόνος και δεν είσαι ο μεγαλύτερος ηλίθιος στον κόσμο.

Δώστε στον εαυτό σας ένα διάλειμμα Από όσα σας κουράζουν από τις καθημερινές σκοτούρες απ τα καθημερινά προβλήματα

Δώστε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Εσύ είσαι μαζί σου και πρέπει να εμπιστευτείς τον εαυτό σου. Νιώστε σιγουριά.

Μην μείνετε σε μια κακή σχέση, σε ένα κακό γάμο σε μια κακή συντροφιά γιατί φοβάστε , τολμήστε να βρείτε τι σας αξίζει να έχετε στην ζωή σας και κατακτήστε το Πολλές φορές, τα παιδιά πραγματικά ευδοκιμούν έξω από τα όρια μιας τοξικής σχέσης.κι αυτό θα πρέπει να το πάρετε σοβαρά όταν αυτά σας κρατούν σε έναν κακό για εσάς και για εκείνα.

Η ύλη είναι απλά πράγματα που σπάνε ,γίνονται ζημιές πολλές φορές και τυχαία από ανθρώπους που αγαπάτε και αυτό είναι ενοχλητικό,αλλά τα αντικείμενά σας μπορούν να αντικατασταθούν δεν μπορείτε όμως ποτέ να διαγράψετε τις θλιβερές λέξεις που θα πείτε στα πρόσωπα που αγαπάτε, γιατί έσπασαν τα πράγματα σας. Τα πράγματα δεν είναι ποτέ τόσο σημαντικά όσο αυτοί που αγαπάς.Μην βάζετε την ύλη πάνω από τους ανθρώπους και τα συναισθήματά τους .

Μην κρίνετε. Δεν γνωρίζετε όλα τα γεγονότα και ότι βλέπετε πιθανόνα να μην είναι η πραγματικότητα . Όλοι έχουμε τα λάθη και τις κακές μας συνήθειες.

Ποτέ μην χάνετε το παιδί που κρύβετε μέσα σας.

Μην παιρνετε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή για να ευχαριστήσετε άλλους ανθρώπους παρα μόνο αποφάσεις που επιθυμεί η καρδιά σας

Ζήστε τη ζωή σας για σας

Μην πολεμάτε τον εαυτό σας για κάτι.

Κάνετε ό, τι μπορείτε για να διορθώσετε τα λάθη σας και μπορείτε μετα να να προχωρήσετε στο πλάνο που έχετε σχεδιάσει στο μυαλό σας για να πετύχετε τον όποιο στόχο σας . Η ενοχή είναι καλή μόνο για να σας ωθήσει να κάνετε τα πράγματα σωστά ,μετά γίνεται ντροπή και η ντροπή είναι μια τοξική ουσία που θα σας φάει.

Απόλαυσε τη ζωή. Χαμογελάστε στους ξένους και δείτε πόσα μπορείτε να πάρετε με ένα χαμόγελο

Η ζωή περνά πραγματικά, πολύ γρήγορα. Ζήστε κάθε μέρα έτσι ώστε, στο τέλος, να ανακαλύψετε πόσο εκπληκτική είναι η ζωή σας, μην λυπάστε για όλα όσα κάνατε ή δεν κάνατε.

Η ζωή είναι καλύτερη μετά από 50.

Αρκεί να μπορέσετε να ελευθερωθείτε

Μαίρη Κουτρούμπα
Μ.Κ.<3

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.gkordis.com/2018/05/50.html#ixzz5FYP3ZzrX  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube