Την Παρασκευή – Στο Δήμο Στυλίδας ο Χρήστος Σταϊκούρας

 Χρήστος ΣταϊκούραςΟ Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστος Σταϊκούρας, συνεχίζει το δεύτερο κύκλο επισκέψεών του σε έδρες των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας και την πραγματοποίηση συσκέψεων.

Στόχος των συσκέψεων αυτών, όπως είχε ανακοινωθεί και κατά τις προηγούμενες επισκέψεις, η οικοδόμηση συστηματικής συνεργασίας με τις δημοτικές αρχές και τους φορείς, η αξιολόγηση της πορείας επίλυσης των ζητημάτων που ετέθησαν κατά την περυσινή συνάντηση και η συμβολή του κ. Σταϊκούρα σε αυτή, η επικαιροποίηση των αναπτυξιακών προτεραιοτήτων της κάθε περιοχής, και ο σχεδιασμός βημάτων για την προώθηση, στο μέτρο του εφικτού, της επίλυσης τοπικών προβλημάτων.
Στο πλαίσιο αυτό, θα ακολουθήσει η έκτη κατά σειρά, για το 2018, σύσκεψη εργασίας στο Δημαρχείο του Δήμου Στυλίδας, την προσεχή Παρασκευή 25 Μαΐου και ώρα 11:00 π.μ.

lamiatimes.gr

Διαβάστε περισσότερα: http://www.gkordis.com/2018/05/blog-post_24.html#ixzz5GPMSkwle  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE