2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΧΙΝΑΙΩΝ: ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ


1

2ο Δ.Σ. ΕΧΙΝΑΙΩΝ: ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ 

Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ημερών έγιναν στο 2ο Δ.Σ. Εχιναίων αναγκαίες εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης των κιγκλιδωμάτων της εκτεταμένης περίφραξης, με πλήρη υποστήριξη εκ μέρους της AGROINVEST Α.Ε.Β.Ε τόσο για το κόστος των υλικών βαφής όσο και για την  προθυμότατη ομάδα των εργαζομένων που υλοποίησε τις σχετικές εργασίες. Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε με ευγνωμοσύνη πως η αυτή η γενναιόδωρη, πλήρης ανταπόκριση στο σχετικό αίτημα βοήθειας εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας προκάλεσε εξαρχής θετική έκπληξη, η οποία μεγάλωνε κατά τη διάρκεια των εργασιών και βεβαίως δικαιώνεται απολύτως από το ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

2

Εκ μέρους των παιδιών, όλων των εκπαιδευτικών και της Διεύθυνσης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Εχιναίων, αλλά και του οικείου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Γιάννη Βογιατζή, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της AGROINVEST Α.Ε.Β.Ε, καθώς χάρη στην άμεση, συνεπή, εξαιρετικά αποτελεσματική υποστήριξή εκ μέρους του έχουμε τη χαρά και την ικανοποίηση να βλέπουμε αποκαταστημένα τα κιγκλιδώματα περίφραξης-εξώστη και περιποιημένη την εξωτερική όψη του σχολικού συγκροτήματος. Επιπλέον, εκφράζουμε τις θερμότατες ευχαριστίες μας και σε όλους όσους συνέπραξαν.

Εκτιμούμε ιδιαίτερα την συγκεκριμένη εταιρική/κοινωνική προσφορά προς το Σχολείο μας -που αποτελεί μέρος ανάλογων πολύπλευρων δράσεων και χορηγιών- και απευθύνουμε από καρδιάς ευχές για υγεία και δύναμη για καλή συνέχεια. Κάθε φορά που έχουμε τη χαρά να υποδεχόμαστε έμπρακτη συμπαράσταση από το άμεσο περιβάλλον του Σχολείου ενδυναμώνεται η πεποίθησή μας πως αξίζει όλοι να προσπαθούμε ό,τι καλύτερο για τα παιδιά μας.

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.gkordis.com/2018/06/2-hmotiko-xoleio.html#ixzz5ID838hST  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE