Λαμία: «Έφοδος» των αδιάφθορων στο Υπουργείο Συγκοινωνιών


Υπουργείο συγκοινωνιών

Σε εξέλιξη έρευνα σε όλη την Ελλάδα για κύκλωμα που «εξυπηρετούσε» με το αζημίωτο…

Αναστάτωση το πρωί της Πέμπτης (14/6) στο κτίριο στην οδό Ανθήλης, όπου στεγάζεται η Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε Φθιώτιδας (άλλοτε υπουργείο Συγκοινωνιών), από «έφοδο» που πραγματοποίησαν οι λεγόμενοι «αδιάφθοροι» της Ελληνικής Αστυνομίας.Από το πρωί κανείς δεν μπαίνει ή βγαίνει από το κτίριο, εωσότου γίνει ο έλεγχος που βρίσκεται σε εξέλιξη συγχρόνως σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας για κύκλωμα που φέρεται να δραστηριοποιούνταν σε μαϊμού ανανεώσεις και διευκολύνσεις έκδοσης, πιστοποιητικών ή διπλωμάτων.
Οι πληροφορίες πραγματικά βγαίνουν με το σταγονόμετρο όσο διαρκεί ο έλεγχος, κατά τη διάρκεια του οποίου έγιναν και πέντε προσαγωγές.

Σημειώνουμε πάντως ότι πρόσφατα η Π.Ε Φθιώτιδας είχε αλλάξει τον τρόπο εξετάσεων διπλωμάτων, θεωρώντας ότι με το προηγούμενο καθεστώς δεν εξασφαλιζόταν το αδιάβλητο. Ανάλογες καταγγελίες είχαν δει το φως της δημοσιότητας σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας για ειδικές «εξυπηρετήσεις» που φαίνεται ότι εξετάζει πλέον πανελλαδικά η Ελληνική Αστυνομία.

lamiareport.gr

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.gkordis.com/2018/06/blog-post_15.html#ixzz5ITVfOGHu  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE