2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΧΙΝΑΙΩΝ: ΛΗΞΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017-2018


2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΧΙΝΑΙΩΝ
2ο Δ.Σ. ΕΧΙΝΑΙΩΝ: ΛΗΞΗ ΔΙΔ. ΕΤΟΥΣ 2017-2018 

Το απόγευμα της 11ης Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας με επιτυχία η Γιορτή Λήξης του διδακτικού έτους, όπου, με πρωταγωνιστές τα παιδιά, εκπαιδευτικοί, γονείς και φίλοι κλείσαμε με χαρούμενη διάθεση έναν ακόμα σχολικό κύκλο.
Παράλληλα, στο σχολείο μας προχωρήσαμε στη θέσπιση για πρώτη φορά συστήματος ενδοσχολικών Βραβεύσεων για τους μαθητές-ριές μας, ατομικά ή/και ομαδικά, ώστε να επαινούνται και να ενθαρρύνονται θετικές συμπεριφορές και δράσεις, να αναπτύσσονται κίνητρα για προσπάθεια, πρόοδο και άμιλλα και να αναγνωρίζονται ταλέντα και δεξιότητες. Στη σχετική εκδήλωση της 12ης Ιουνίου, μέσα σε κλίμα αναγνώρισης και ικανοποίησης επιδόθηκαν περίπου 15 βραβεία σε παιδιά που διακρίθηκαν θετικά στη διάρκεια της χρονιάς. Συγχαίρουμε τα παιδιά μας και τους υποσχόμαστε συνέχιση και επέκταση αυτής της πρωτοβουλίας, γιατί το αξίζουν!
Τέλος, ευχαριστούμε την εταιρεία ΑΦΟΙ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ για την προσφορά παστελιών που …έκαναν ακόμα πιο γλυκιά τη γεύση της ολοκλήρωσης της εκπαιδευτικής μας διαδρομής αυτές τις ημέρες.

Από τη Δ/ση και τον Σύλλογο Διδασκόντων του 2ου Δ.Σ. Εχιναίων

2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΧΙΝΑΙΩΝ

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.gkordis.com/2018/06/2-2017-2018.html#ixzz5Iws4TMsj  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE