ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΠΑΡΚΟΥΡ(VIDEO)

Του Γιώργου Νικολαΐδη

Στα πλαίσια συνεργασίας ανάμεσα στους συλλόγους Γ.Ο. «ΑΙΑΣ» ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ και ΕVROTRAMP KYUSTENDIL VOULGARIA, συναντήθηκαν για δεύτερη φορά, σε Ελληνικό έδαφος αυτή την φορά οι δύο ομάδες,  το Σαββατοκύριακο 23 & 24/6/2018 στην Περαία.

Το παρκούρ αποτελεί πλέον ένα άθλημα, ενταγμένο στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Γυμναστικής (FIG) και στην Ε.Γ.Ο.  Συγκεντρώνει εφήβους και είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό!

Ο Γ.Ο. «ΑΙΑΣ» ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ πρωτοπόρος πάντα, καλλιεργεί το άθλημα αυτό τα τελευταία 5-6 χρόνια με μεγάλη επιτυχία.  Το Ιανουάριο 2018 οι αθλητές του ΑΙΑΝΤΑ επισκέφθηκαν την ομάδα της Βουλγαρίας. Οι συναντήσεις αυτές είναι σημαντικές γιατί δίνουν διέξοδο στους αθλητές, ευκαιρία να αναπτύξουν τις ικανότητες τους, να γνωρίσουν νέους αθλητές από την γείτονα και να ανταλλάξουν απόψεις.

Από τον Γ.Ο. «ΑΙΑΣ» ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ συμμετείχαν οι αθλητές:

Λουφάκης Παύλος, Λουφάκης Αλέξανδρος, Χριστιανάκης Μανώλης, Λάσπας Σάκης, Τόσκα Άγγελος, Μεγκρελισβίλη Δημήτρης και οι αθλήτριες Σαϊντ Κωνσταντίνα και Ανδρεάδου Αγγελική.

Προπονητής της ομάδας ο Γιάννης Όρης.

Από την ομάδα EVROTRAMPτης Βουλγαρίας συμμετείχαν οι:

TomiKitanov, MimoStoyanov, GeorgiAnachkov, RadiAleksiev, StenliPetrov, EdiGrigorovκαιViktorOrlov.

Προπονητές Ivo Krastev και Kristiyana Krasteva.

To ραντεβού ανανεώθηκε για τον Δεκέμβριο 2018 στην όμορφη βουλγαρική πόλη Kyustendil.

VIDEO

Διαβάστε περισσότερα: http://www.gkordis.com/2018/06/blog-post_63.html#ixzz5JSOHZ14x  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE