Πρόστιμα… 5.000 € (και άνω) έτσι ξαφνικά, σε επιχειρηματίες των Τρικάλων


prostima

Μπιλετάκια απέστειλε (συστημένα!!!) το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας σε όλες τις επιχειρήσεις από το Δέλτα Καλαμπάκας μέχρι το…. Μεγαλοχώρι!!!

Οι επιχειρηματίες καλούνται να πληρώσουν πρόστιμα περίπου 5.000 € ο καθένας επειδή οι επιχειρήσεις τους έχουν πρόσβαση στην… εθνική οδό. Όπως θυμούνται κάποιοι από αυτούς το 2002 άνθρωποι του Ταμείου Εθνικής Οδοποιίας είχαν κάνει καταγραφή των επιχειρήσεων. Μετά από 2 χρόνια έλαβαν ειδοποιητήρια να πληρώσουν από 400 έως 600 € ο καθένας, αναλόγως των τετραγωνικών των επιχειρήσεών τους.Έλαβαν και δεύτερη ειδοποίηση το 2007-2008 και έκτοτε τίποτα.Κανένας επιχειρηματίας δεν έδωσε… σημασία τότε. Τώρα, τα πρόστιμα ετών αθροίστηκαν και με το τελευταίο σημείωμα που έλαβαν καλούνται να εξοφλήσουν το ποσό μέχρι 30 Ιουλίου, καθώς έπειτα το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας μπαίνει σε καθεστώς εκκαθάρισης και τα χρέη βεβαιώνονται στην Εφορία!!!…

Οι επαγγελματίες που έλαβαν ειδοποιητήρια σαν αυτό που παρουσιάζει παραπάνω το trikalavoice.gr, σημειώνουν δε ότι πέραν όλων των άλλων υπάρχει «μπέρδεμα» με τον δρόμο, που από το Δέλτα Καλαμπάκας μέχρι το Δέλτα Λαρίσης είναι χαρακτηρισμένος ως «δευτερεύων εθνικής οδού», μετά ως «επαρχιακός» και για ένα τμήμα του «δημοτικός».

Είναι σε επαφή με την Αντιπεριφέρεια και το Επιμελητήριο Τρικάλων και προσπαθούν να βρουν λύση… πριν να είναι αργά!!!… Καλό θα είναι όποιος έλαβε ανάλογα ειδοποιητήρια να απευθυνθεί και απευθείας στο Επιμελητήριο για νομικές συμβουλές.

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.gkordis.com/2018/06/5000.html#ixzz5JbucNFa1  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE