Εγκαίνια πυροφυλακίου στον Δ. Θερμαϊκού (βίντεο)


Πυροφυλάκιο

Του Γιώργου Νικολαΐδη

Στο καλύτερο δυνατό σημείο από άποψη ύψους και δυνατότητας επιτήρησης εγκαινιάστηκε χθες (26.7.18) το πυροφυλάκιο – παρατηρητήριο στην Περαία, δίπλα στο Ραντάρ.
Ο δήμαρχος Γιάννης Μαυρομάτης στον χαιρετισμό του, εξέφρασε την προσδοκία της Τοπικής αυτοδιοίκησης και των συνδημοτών, για τη δημιουργία Τμήματος Πυροσβεστικής, που θα έχει την έδρα του και την ευθύνη για παρεμβάσεις σε κατασβέσεις στον Δ. Θερμαϊκού.
Ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας & Πολιτικής προστασίας Γιώργος Φεστερίδης ήταν αυτός που “έτρεξε” το πρόγραμμα, σε συνεννόηση με τον δήμαρχο, την ΕΘΟΠΑΚ (Εθελοντική Ομάδα Πρόληψης & Αντιμετώπισης Καταστροφών) και άλλες ομάδες εθελοντών.
Το παρατηρητήριο φέρει το όνομα “Στέλιος Αμπαράς” εις μνήμην του Διοικητή της 2ης ΕΜΑΚ υποστράτηγου ε.α., στην δράση και το έργο του οποίου αναφέρθηκε ο κ. Κώστας Κοκκολάκης, επί σειρά ετών επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας στην Περιφέρεια Μακεδονίας.

Δείτε το σχετικό μας βίντεο, πατώντας ΕΔΩ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.gkordis.com/2018/07/blog-post_45.html#ixzz5Mdz9wXsS  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE