ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ (ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ)

Από τον συμπολίτη μας κ. Μπαρούτη Θανάση λάβαμε την παρακάτω επιστολή και δημοσιεύουμε.

“Τέτοιο φαινόμενο να πιστεύουν κάποιοι ότι οι άνθρωποι μιας πόλης είμαστε πρόβατα ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΟΥΣ.. για να μας γαβγίζουν οι σκύλοι τους νύχτα μέρα δεν υπάρχει και ο ύπνος μας να γίνεται εφιάλτης μόνον από ανθρώπους χωρίς συνείδηση μπορεί να συμβαίνει και πραγματικά δεν είναι λίγοι .. Δεν έχει να κάνει με την μόρφωση, αλλά με την κοινωνική μόρφωση την οποία δεν έχουν ούτε πρόκειται να αποκτήσουν ..Πρέπει λοιπόν να τους επιβληθεί.. Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ Η ΤΑΞΗ !! Ο αυταρχισμός τους δεν περιγράφεται.. Δεν είναι δυνατόν τέτοια ΩΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ .. κάποιοι άνθρωποι να είμαστε στο πόδι για χάρη τους μέχρι οι σκύλοι τους να σταματήσουν τον διαγωνισμό γαβγίσματος αφού κουραστούν ..

Οι πραγματικοί ΖΩΟΦΙΛΟΙ !! ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ !! ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ !! Αλλά και να τους φροντίζουν, αν δεν μπορούν να τους επιβληθεί Ο ΝΟΜΟΣ αρκετά με αυτούς .. Τέτοια ώρα να είμαστε άγρυπνοι γιατί έτσι τους ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ .. Ξέρω θα επικαλεστούν διάφορες υπεκφυγές .. Πως φοβούνται για την ζωή τους. κλπ!!

ΟΧΙ εδώ μιλάμε για βραδιές αγρυπνίας από τα ΗΛΙΘΙΑ ΓΑΥΓΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ..Χωρίς λόγο έτσι γιατί πέρασε μια γάτα και ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ ΒΟΛΤΑ ..ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΑΥΓΙΣΜΑΤΟΣ ..Να υπάρξει ένα τέλος σε αυτά … Και οι ζωοφιλικές ενώσεις να βρουν λύσεις … ΜΠΟΡΟΥΝ ??

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ..ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ…ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ” …

ΘΑΝ.. ΜΠΑΡΟΥΤΗΣ ..  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE