Λαοθάλασσα σήμερα στο παζάρι της Λάρισας και αύριο στην κινητοποίηση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας στη ΔΕΗ μόνο πάλι οι Λακεδαιμόνιοι….


1

Λαοθάλασσα σήμερα στο παζάρι της Λάρισας και αύριο στην κινητοποίηση  του Εργατικού Κέντρου Λάρισας στη ΔΕΗ  μόνο πάλι οι Λακεδαιμόνιοι. Παζάρια θέλει ο κόσμος, σιγά τώρα μην τρέχει  αύριο στις 11 το πρωί να διαμαρτυρηθεί γιατί η ΔΕΗ ΑΕ τρομοκρατεί τις λαϊκές  και εργατικές οικογένειες  που χρωστούν και δεν μπορούν να πληρώσουν  λόγω ανεργίας ή  δραματικής μείωσης  του εισοδήματος τους. Σιγά μην πάνε να διαμαρτυρηθούν γιατί η ΔΕΗ  στέλνει τρομοκρατικά ειδοποιητήρια σε όσους χρωστούν  ότι αν δεν πληρώσουν το 30% της οφειλής τους  να μπουν στην ρύθμιση, που συνήθως δεν μπορεί  να πληρωθεί λόγω της υψηλής δόσης θα τους κάνει διακοπή ηλεκτροδότησης  και θα προσφύγει σε ένδικα μέσα.
Το Εργατικό Κέντρο Λάρισας αξιώνει απο την ΔΕΗ ΑΕ  και την κυβέρνηση να σταματήσουν τώρα  αυτή την ανηλεή επίθεση στους ανέργους,  ασθενείς, απόρους,απλήρωτους, χαμηλόμισθους,  χαμηλοσυνταξιούχους, αυτοαπασχολούμενους  με προβλήματα και να μην γίνει καμία διακοπή  ρεύματος στις περιπτώσεις αυτές. Να γίνει διαγραφή των συσσωρευμένων χρεών  των οικογενειών  ανέργων,απόρων, χαμηλόμισθων  και χαμηλοσυνταξιούχων και να υπάρχουν  ευνοϊκές ρυθμίσεις  χωρίς να απαιτείται προκαταβολή. Αύριο στη ΔΕΗ , χωρίς Μπρέγκοβιτς και παζάρια  να διεκδικήσουμε μείωση των τιμών της λαϊκής κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος. Να ανατρέψουμε τα αντιλαϊκά μέτρα και τις πολιτικές  και να διεκδικήσουμε η Ενέργεια να αποτελεί  λαϊκή περιουσία.

2

   ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE