Στο ψυχιατρείο ο άντρας που εισέβαλε στη Βουλή με το αυτοκίνητό του

bouli

Στην ψυχιατρική πτέρυγα του νοσοκομείου Σωτηρία οδηγήθηκε ο 59χρονος οδηγός που χθες τα ξημερώματα …
«τύφλα στο μεθύσι» διέσχισε τη μισή Αθήνα για να καταλήξει στο προαύλιο του κοινοβουλίου έχοντας σπάσει τη μπάρα της εισόδου.

Ο οδηγός που από ότι φαίνεται αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, με εντολή εισαγγελέα, εξετάστηκε και αποφασίστηκε η αναγκαστική νοσηλεία του στην ψυχιατρική πτέρυγα του Σωτηρία. ‘Άλλωστε και ο ίδιος από την πρώτη στιγμή είπε στους αστυνομικούς ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και πρέπει να τον δει ειδικός γιατρός, ενώ στο λευκό Fiat Panda βρέθηκαν και αγχολυτικά χάπια.
Την ίδια ώρα, ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένο μνημόνιο ενεργειών σε περίπτωση που κάποιος οδηγός αρνηθεί να σταματήσει και ξεκινήσει καταδίωξη.

Οι ενέργειες που καλούνται να κάνουν οι αστυνομικοί είναι γενικές και αόριστες με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να σταματήσουν ένα τρελό αυτοκίνητο που κινείται ανεξέλεγκτα στους δρόμους της πόλης.
Το γεγονός ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση το όχημα μπήκε στη βουλή, δημιούργησε εύλογα ερωτήματα για τα μέτρα ασφαλείας και φυσικά για το εάν θα έπρεπε να σηκωθεί ο πτυσσόμενος φράκτης.

Ωστόσο, όπως λένε αστυνομικές πηγές στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο γιατί ο μεθυσμένος οδηγός έστριψε ξαφνικά και μπήκε στη βουλή χωρίς να υπάρχουν ενδείξεις ότι θα έκανε κάτι τέτοιο και το κυριότερο υπήρχε το ενδεχόμενο, όπως λένε οι ίδιες πηγές, να θρηνήσουμε θύματα αν το αυτοκίνητο και οι μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που το ακολουθούσαν προσέκρουαν στις μεταλλικές μπάρες.


e-eidhseis.com  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE