Η Παπακώστα λέει ότι στηρίζει Απόστολο Γκλέτσο στις Περιφερειακές εκλογές


Παπακώστα
Το νεοσυσταθέν κόμμα ΝΕΟ (Νέα Ελληνική Ορμή) ανακοίνωσε ποιους στηρίζει και δεν στηρίζει στις περιφέρειες. Πλην όμως δεν ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί που ανήκουν στο ΝΕΟ και παρότι ως κόμμα φέρεται να θέλει να καλύψει ένα κάποιο κενό στον κεντροδεξιό χώρο, ούτε ο Ευάγγελος Αντώναρος ούτε ο Νίκος Καραχάλιος (που δεν ανήκουν πλέον στη ΝΔ) έχουν προσχωρήσει σε αυτό και ως κόμμα είναι κυριολεκτικά αγνώστου δυναμικής και υπόστασης. Απλά προ μηνών η Παπακώστα ανακοίνωσε ότι δημιούργησε κόμμα.
Εντούτοις τυπικά, αφού η Παπακώστα μπήκε στην κυβέρνηση ως επικεφαλής του κόμματος «ΝΕΟ», ουσιαστικά αυτό αποτελεί το τρίτο κόμμα της κυβέρνησης μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ.
Και αφού τυπικά είναι κόμμα, μπορεί και να λέει ποιους στηρίζει ακόμα και αν δεν το έχει ψηφίσει ποτέ κανείς. Δημιουργείται δηλαδή η εύλογη απορία, πώς μπορείς να εμφανίζεσαι ότι δίνεις γραμμή σε κάποιους τι να ψηφίσουν, όταν καλά καλά δεν υπάρχεις εσύ ως κόμμα, δηλαδή δεν σε έχει ψηφίσει ποτέ ούτε ένας ψηφοφόρος.

Σύμφωνα πάντως με τη διοικούσα επιτροπή του «ΝΕΟ», που δεν έχουν ανακοινωθεί τα μέλη της και κανείς δεν ξέρει ποιους διοικεί ή έστω ποιοι είναι οι διοικούντες γενικά, θα στηριχθούν οι εξής υποψήφιοι:

– στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ο νυν περιφερειάρχης Πέτρου Τατούλη
– στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος
– στον δήμο Μεσολογγίου ο πρώην βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Δημήτριος Σταμάτης
– στον δήμο Κατερίνης, ο νυν δήμαρχος Σάββας Χιονίδης
– στον δήμο Βέροιας, ο νομικός Αντώνιος Μαρκουλης.

presspublica.gr

   ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE