Βοήθειά μας!!! της Ευαγγελίας Παπαδοπούλου

Bοήθειά μας!!!

Την πρώτη του λειτουργία και το πρώτο του κήρυγμα έκανε σήμερα ο Μητροπολίτης Λάρισας
κος Ιερώνυμος και “μια νέα σελίδα ξεκινάει για την Λάρισα”όπως μας ενημέρωσε ο “αριστερός” μας δήμαρχος.
Και έθεσε ο νέος ποιμενάρχης στο λόγο του το ερώτημα “Κάνει ο Θεός διακρίσεις μεταξύ των παιδιών του;” και απάντησε ο ίδιος “όχι”.
Άγιε πατέρα θα σε λυπήσουμε αλλά οι διακρίσεις του Θεού πατέρα, και όσους τον υπηρετούν, στα παιδιά του είναι όχι μεγάλες αλλά σοκαριστικές.

Ας πάρουμε απο εσάς ,παιδί του Θεού , μετά την λειτουργία θα μπείτε στην Μερσεντές σας με τον οδηγό σας θα πάτε στο Αρχιεπισκοπικό σας διαμέρισμα , θα έχετε εκεί τους υπηρέτες σας, τα πλούσια φαγητά σας, τον παχυλό μισθό σας, το αξίωμά σας.

Αν ρίξετε μια ματιά γύρω σας θα δείτε πόσοι σ’ αυτή την πόλη υποφέρουν, πόσοι δεν έχουν τα αναγκαία, πόσοι δεν έχουν δουλειές, πόσοι πετάγονται απο τα σπίτια τους στο δρόμο, πόσοι δεν έχουν τον άρτο τον επιούσιο με τον οποίο χθες εσείς ταΐσατε τους χορτάτους για να γιορτάσουν τον ερχομό σας και όχι αυτούς που είχαν ανάγκη.

Θα δείτε πρόσφυγες μαντρωμένους στα χότ σπότ και ξεριζωμένους απο τους πολέμους, θα δείτε γέροντες να παρακαλούν να πάρουν πίσω τα κλεμμένα απο τους κόπους μιας ζωής, θα δείτε νοσοκομεία άθλια χωρίς γιατρούς και φάρμακα, ιδιωτικές κλινικές να πίνουν το αίμα του κοσμάκη, παιδιά πεινασμένα στα σχολεία και χώρα ξεπουλημένη στους κατακτητές.

Μη κάνετε λοιπόν, Άγιε πατέρα, τέτοιες ερωτήσεις στο βασανισμένο λαό.

Ο Χριστός που εσείς πιστεύετε έδιωξε με το μαστίγιο τους εμπόρους απο το ναό, αναθεμάτισε τους γραμματείς  και φαρισαίους τους υποκριτές και για όλα αυτά σύρθηκε στο σταυρό με την κραυγή “άρον- άρον σταύρωσον αυτόν”

Μείνετε λοιπόν εσείς μέσα στα χρυσά σας πούπουλα και ευλογείτε αυτούς που σας τα προσφέρουν για να αποκοιμίζετε τον δυστυχή λαό..  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE