Λαμία: Ποινή φυλάκισης σε ιδιοκτήτη Σχολής Οδηγών για πλαστά έγγραφα…


ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Με απόφαση του δικαστηρίου (Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας) όπως έγινε γνωστό, σε  ιδιοκτήτη Σχολής Οδήγησης από την Λαμία, του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 12 μηνών εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ ημερησίως, επειδή είχε πλαστά έγγραφα στις καταθέσεις αιτήσεων υποψηφίων για ανανέωση των αδειών οδήγησης. Ο ιδιοκτήτης δεν παρέστη στη δίκη.Πρόκειται για μία υπόθεση  είχε απασχολήσει τις Αρχές τον Ιανουάριο του 2016, όταν ο   ιδιοκτήτης της Σχολής μαζί με  έναν υπάλληλο του είχαν συλληφθεί με την κατηγορία της πλαστογραφίας.
Χρησιμοποιούσαν πλαστές σφραγίδες και επίσης είχαν αντιγράψει  και την υπογραφή υπαλλήλου από το  ΚΕΠ Λαμίας, οπότε και όλες οι  σχετικές αιτήσεις τους  για τους υποψήφιους οδηγούς στο Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Φθιώτιδας  είναι πλαστές…. Συνολικά έχουν  εξακριβωθεί 23  τέτοιες περιπτώσεις  με πλαστές αιτήσεις στο χρονικό διάστημα 12-4-2013 έως 9-12-2014.

Να σημειωθεί ότι  η απόφαση του Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας δεν είχε ανασταλτικό χαρακτήρα, λόγω του δημοσίου χαρακτήρα της υπηρεσίας και ο κατηγορούμενος, πρέπει  να καταβάλει το ποσό της εξαγοράς της ποινής.

fonografos.net

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.gkordis.com/2018/11/blog-post_66.html#ixzz5WpJi5VBV  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube