ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΤΤΑΣ: «ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε. ΣΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗ ΣΤΥΛΙΔΑ


ΚΤΙΡΙΑ ΟΣΕ

«ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε. ΣΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗ ΣΤΥΛΙΔΑ, ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΦΘ/ΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΕΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ». 

Στις 29 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε αυτοψία από αρμόδιους μηχανικούς της ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε. στις κτιριακές εγκαταστάσεις του σιδηροδρόμου στη Στυλίδα, στην οποία παρέστησαν και μηχανικοί της ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε. και της Ο.Σ.Ε. Α.Ε. Η αυτοψία πραγματοποιήθηκε, παρουσία συνεργάτη του κ. Βέττα, στα πλαίσια των ενεργειών του για την ανάδειξη και διαχείριση των ιστορικών αυτών κτιρίων. Στην αυτοψία αξιολογήθηκε και καταγράφηκε η κατάσταση των κτιρίων, διαπιστώθηκαν τα κύρια σημεία των παρεμβάσεων που πρέπει να γίνουν και ακολούθησε συζήτηση για τα επόμενα στάδια των απαιτούμενων προσπαθειών του Βουλευτή. 
Υπενθυμίζεται ότι μετά την πρωτοβουλία του κ. Βέττα, για την αναβίωση της αίγλης του σιδηροδρομικού σταθμού και των συνοδών εγκαταστάσεων είχε πραγματοποιηθεί επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών κ. Θάνου Βούρδα στη Στυλίδα στις 13 Απριλίου 2018, ο οποίος είχε ανταποκριθεί στην πρόσκλησή μου να στηρίξει την προσπάθεια μου και στη συνέχεια είχε υλοποιηθεί αυτοψία την 1η Ιουνίου 2018 από αρμοδίους μηχανικούς της ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε. και της Ο.Σ.Ε. Α.Ε. προκειμένου να αποτυπωθεί η υφιστάμενη κατάσταση των κτιριακών εγκαταστάσεων και να αξιολογηθούν οι εργασίες ανακατασκευής και αξιοποίησης τους στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος e- drive academy (πρόγραμμα εκμάθησης κυκλοφοριακής αγωγής) για όλα τα σχολεία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

ΚΤΙΡΙΑ ΟΣΕ
ΚΤΙΡΙΑ ΟΣΕ

 

   ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube