Τ.Ε ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΙΑ


kke
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΙΑ 

Καταγγέλλουμε στον Λαμιώτικο λαό την ενέργεια των φασιστοειδών της πόλης μας, να εκμεταλλευτούν την πορεία των μαθητών για να εκδηλώσουν το φασιστικό τους μίσος και τον αντικομουνισμό τους.
Μια ομάδα νεαρών και όχι μόνο, που περιτριγυρίζονταν από παράγοντες της Χ.Α. και άλλων παρόμοιων δυνάμεων, στο τέλος της πορείας, κατευθύνθηκε προς την πολυκατοικία που βρίσκονται τα γραφεία μας, πετώντας νεράντζια, φωνάζοντας εμετικά ναζιστικά συνθήματα, σκίζοντας αφίσες και ρίχνοντας μαύρη μπογιά.

Οι ναζιστές της Χ.Α. και όλοι οι όμοιοι τους εθνικιστές, σ’ όλη την Ελλάδα, προσπαθούν να δηλητηριάσουν τις συνειδήσεις και την ψυχή των μαθητών απευθύνοντάς τους κάλεσμα να συμμετέχουν στα συλλαλητήρια που εκείνοι οργανώνουν με εθνικιστικό περιεχόμενο και αιχμή τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο φασισμός, ο εθνικισμός με τον αλυτρωτισμό και την μισαλλοδοξία που καλλιεργούν, πάντοτε αποτελούσαν το καλύτερο εργαλείο του κεφαλαίου, των Αμερικανών και ΝΑΤΟικών ιμπεριαλιστών, για να μοιράζουν και να ξαναμοιράζουν περιοχές, για να αλλάζουν τα σύνορα, για να επιβάλλουν στους λαούς τα συμφέροντά τους. Αυτό ακριβώς κάνει η και η Συμφωνία των Πρεσπών που εξυπηρετεί τα σχέδια των ΗΠΑ – Ε.Ε., να αλλάξουν τα σύνορα, να ξαναμοιράσουν τις αγορές, να ισχυροποιηθούν απέναντι στα ρωσικά, κινέζικα κ.ά. ιμπεριαλιστικά συμφέροντα που συγκρούονται στην ευρύτερη περιοχή μας.

Αποκρύπτουν από τους μαθητές ότι οι ίδιοι οι πολιτικοί πρόγονοι της Χρυσής Αυγής και οι υποστηρικτές τους, είναι αυτοί που παρέδωσαν τη Μακεδονία στους Βούλγαρους κατακτητές και συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς και τους Ιταλούς φασίστες και ναζιστές, για να τσακίσουν τον ελληνικό λαό, οδηγώντας τον στη φτώχεια και την εξαθλίωση. Ενοχλούνται από την ιστορική αλήθεια και την δράση του ΚΚΕ που την αποκαλύπτει.

Επειδή οι φασίστες είναι παιδιά της σαπίλας αυτού του συστήματος, τους ενοχλεί που το Κόμμα μας διαρκώς παλεύει με όλες του τις δυνάμεις, να αναδείξει ότι υπάρχει διέξοδος από το ανθρωποφάγο σύστημα που ζούμε σήμερα. Τους ενοχλεί που μιλάμε για μια άλλη κοινωνία, που δεν θα υπάρχει εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, όπου την εξουσία θα έχει η εργατική τάξη, ο λαός και όχι τα αφεντικά τους, οι βιομήχανοι, οι εφοπλιστές, οι τραπεζίτες. γιατί οι φασίστες είναι «γέννημα» των εκμεταλλευτών. Οι φασίστες είναι το μακρύ χέρι των καπιταλιστών, τους βγάζουν την πιο ύπουλη και βρώμικη δουλειά.

Στο ΚΚΕ και την ΚΝΕ, είναι αποδεδειγμένο δεν πιάνουν απειλές. Καλούμε την νεολαία, τους μαθητές και το λαό να τους απομονώσουν και να τους βάλουν εκεί που ανήκουν, στα αζήτητα της Ιστορίας.  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE