Βιργινία Στεργίου: “Ενωμένη Ανατολική Φθιώτιδα” το όνομα του συνδυασμού!

 "Ενωμένη Ανατολική Φθιώτιδα"
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Βιργινία Στεργίου: «Ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε» 

Τον περασμένο Μάιο, με την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μας για τον διευρυμένο δήμο Στυλίδας, είχαμε απευθύνει ένα ενωτικό κάλεσμα συμμετοχής σε όλους τους πολίτες. Χωρίς κομματικές περιχαρακώσεις και αποκλεισμούς, αλλά με μοναδικό γνώμονα τη διάθεση προσφοράς για τον τόπο μας.

Σε όλη αυτή την πορεία, συναντήσαμε και ακούσαμε εκατοντάδες πολίτες από κάθε γωνιά της Ανατολικής Φθιώτιδας: από το Αυλάκι, την Αγία Μαρίνα και τη Στυλίδα, μέχρι τον Καραβόμυλο και τις Ράχες, την Πελασγία και τη Γλύφα. Χωρίς χρίσματα ή κομματικές στηρίξεις, ενώνουμε καθημερινά τις δυνάμεις μας μαζί τους, για να ενώσουμε όλη την Ανατολική Φθιώτιδα με έναν και μοναδικό στόχο: να γίνει ο διευρυμένος δήμος Στυλίδας, ένας δήμος-πρότυπο, με διοίκηση που θα έχει συγκεκριμένο σχέδιο για το τι κατεύθυνση θέλουμε να πάρει ο τόπος μας την επόμενη δεκαετία και κυρίως για το πως θα το πετύχουμε.
Η «Ενωμένη Ανατολική Φθιώτιδα», το όνομα της παράταξής μας, είναι εδώ για να εκφράσει αυτήν ακριβώς την ανάγκη αλλά και για να εκφράσει όλους τους πολίτες που θέλουν να δουν τον τόπο μας να προοδεύει και να προχωρά μπροστά: τους αγρότες και ειδικά στους ελαιοπαραγωγούς που γνωρίζουν μέσω του μοντέλου των συνεταιρισμών ότι ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε θαύματα, όσους έχουν μαγαζιά εστίασης και θέλουν η περιοχή μας να προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες, τους ελεύθερους επαγγελματίες που ζητούν ένα πιο φιλικό επιχειρηματικό περιβάλλον για να αναπτυχθούν, τους νέους που έχουν όνειρα και σχέδια να δημιουργήσουν κάτι δικό τους από την αρχή αλλά και στους νέους που δυστυχώς έφυγαν για να αναζητήσουν ευκαιρίες αλλού.

Απευθυνόμαστε στους γονείς που θέλουν τα παιδιά τους να πηγαίνουν σε σχολεία-πρότυπα, στους ηλικιωμένους που χρειάζονται φροντίδα αλλά και θέλουν δημιουργική απασχόληση. Η «Ενωμένη Ανατολική Φθιώτιδα» χωρά τις ιδέες τους, τις αγωνίες τους, τη δημιουργικότητα και τα όνειρά τους. Είναι το νέο «σπίτι» του κάθε δημότη και όλων όσων πιστεύουμε ότι μόνο ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Βιργινία Στεργίου
Υποψήφια Δήμαρχος Στυλίδας
Βιργινία Στεργίου


  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE