Αυτό που δεν λένε οι “πατριώτες”

vouli

Αυτό που δεν λένε οι “πατριώτες”

Αυτό που δεν λένε οι διάφοροι “πατριώτες” της αντιπολίτευσης που τσακώνονται με την κυβέρνηση για το ποιος αγαπάει πιο πολύ την πατρίδα είναι αυτό:

1. Ότι όλοι τους συμφωνούν στη συμμετοχή μας στο ΝΑΤΟ όπως και ότι τα Σκόπια έπρεπε να μπουν στο ΝΑΤΟ. Το ίδιο λέει και η κυβέρνηση. Εξυπακούεται ότι εφ’ όσον συμμετέχουμε στο ΝΑΤΟ έχουμε την υποχρέωση να μην πηγαίνουμε κόντρα στα συμφέροντα της συμμαχιας ειδικά όταν πρόκειται για κεντρικά ζητήματα όπως είναι το ζήτημα του σχεδιασμού της στρατιωτικής παρουσίας της συμμαχίας στην περιοχή.

2. Όποια κυβέρνηση κι αν έκανε τη διαπραγμάτευση θα κατέληγε υποχρεωτικά σε μια ίδια ή παρόμοια συμφωνία, εφ’ όσον ΗΤΑΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ να υπογραφεί ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ η είσοδος των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.

3. Ο ΣΥΡΙΖΑ προφανώς είχε δεσμευτεί σε Αμερικανούς και ΕΕ ότι θα έκλεινε κ αυτό το θέμα. Το ιδιο υποχρεωμένο θα ήταν απέναντι στους “συμμάχους” οποιοδήποτε άλλο κόμμα που λιγουρεύεται την διαχείριση του συστήματος. Θα πέρναγε ακριβώς από τον ίδιο κύκλο επαφών που έκανε και ο ΣΥΡΙΖΑ πριν τις εκλογές προκειμένου να γίνει αποδεκτό από την πραγματική εξουσία.

4.Το ότι οι ΗΠΑ και η ΕΕ έσπρωξαν προς μια συμφωνία που αφήνει μέσα της σοβαρά και επικίνδυνα κενα, δείχνει ότι ούτε ήταν ούτε είναι ούτε θα είναι “παράγοντας ισορροπίας και ειρήνης” αλλά είναι ακριβώς το αντίθετο όπως άλλωστε έχει αποδειχθεί ειδικά σε αυτή τη γειτονιά.

5. Ο μόνος τρόπος για να πιέσει η Ελλάδα για μια άλλη συμφωνία, όπου θα δινόταν μια σωστή λύση σε θέματα όπως η εθνότητα, η γλώσσα κλπ, θα ήταν να γράψει το ΝΑΤΟ στα παλιά της τα παπούτσια.

Αυτό όμως για να γίνει θα έπρεπε τα πιο πάνω κόμματα να μην είναι υπέρ ΝΑΤΟ και ΕΕ, κι έτσι να μην έχουν λόγο να υποκύψουν στη θελησή τους.
Ο μόνος τρόπος λοιπόν για να βρεθεί σωστή για μας λύση, χωρίς το ΝΑΤΟ στο κεφάλι μας και σε όλη την περιοχή αλλά και χωρίς αλυτρωτισμούς, θα ήταν να μην ενδιαφέρεται η Ελλάδα για τα συμφέροντα του ΝΑΤΟ.

Όμως τέτοια θέση εναντίον του ΝΑΤΟ μόνο ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ έχει στη Βουλή.
Ποιο; Βρείτε το και ακολουθήστε το.
Είναι τόσο απλό
Και πατριώτης και υπέρ του ΝΑΤΟ είναι όπως φαίνεται κι εδώ ΑΤΟΠΟ!

ΥΓ. Τώρα βέβαια ΝΔ,ΠΑΣΟΚ κλπ λένε ότι αυτοί θα αντιστεκόντουσαν στο ΝΑΤΟ καλύτερα απ τον ΣΥΡΙΖΑ… Όσο αντιστάθηκε κι ο ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΕ…με αντίσταση στο επίπεδο της ιδέας ενώ στην πράξη τα κάνει όλα και συμφέρει.

   ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE