ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΣΔΕΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΗΣ ΠΕΛΑΣΓΙΑΣ


MPLOKA
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΣΔΕΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΗΣ ΠΕΛΑΣΓΙΑΣ 

Χαιρετίζουμε τον αγώνα των μικρών και μεσαίων αγροτών σε όλη την Ελλάδα πού βρίσκονται στα μπλόκα στην Εθνική Οδό και σε άλλα σημεία.

Ο αγώνας των αγροτών στις σημερινές συνθήκες είναι αγώνας για την επιβίωση τους απέναντι σε μία εχθρική πολιτική που σα στόχο έχει να εκδιώξει το μεγαλύτερο μέρος των μικρών και μεσαίων αγροτών από την Αγροτική παραγωγή. Το ξεκλήρισμα των μικρομεσαίων αγροτών ήταν και παραμένει διακαής πόθος της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και των κυβερνήσεων, σήμερα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και των προηγούμενων της Νέας Δημοκρατίας- ΠΑΣΟΚ με όλα τα συμπληρώματα τους.

 Απέναντι σε αυτή την επίθεση οι αγρότες σήμερα ορθώνουν το ανάστημά τους και παλεύουν για να ζήσουν ανθρώπινα αυτοί και τα παιδιά τους και σε αυτόν τον αγώνα τους η «Λαϊκή Συσπείρωση Στερεάς» βρίσκεται στο πλευρό τους και συμπαραστέκεται ολόψυχα.

Καταγγέλλουμε την κατάπτυστη ενέργεια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ να σταλούν στα δικαστήρια οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι των αγροτών από τις Ομοσπονδίες της Θεσσαλίας που βρίσκονται στο δρόμο του αγώνα στη Νίκαια της Λάρισας. Είναι ενέργεια που σαν στόχο έχει να κλονίσει το ηθικό των αγροτών να σταματήσουν κάθε προσπάθεια κινητοποίησης και να κλειστούν στα σπίτια τους.

Δεν θα τους περάσει. Οι αγρότες και ο λαός μας σε συμπαράταξη θα πρέπει να απαντήσει με μεγαλύτερο πείσμα και αγωνιστικότητα απέναντι στην αυταρχική προσπάθεια της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Να πυκνώσουν τα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα.

Στην περιοχή της Στερεάς χαιρετίζουμε τους αγρότες ελαιοπαραγωγούς της Πελασγίας και των γύρω χωριών που βρίσκονται στο δρόμο του αγώνα σε συντονισμό με την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων.

Μαζί τους απαιτούμε λύσεις στα άμεσα προβλήματα και κυρίως στο πρόβλημα της δακοκτονίας που την κύρια ευθύνη έχει η διοίκηση της Περιφέρειας Στερεάς ο κ. Μπακογιάννης που εξαιτίας της πλημμελούς διεξαγωγής της οι αγρότες τη φετινή χρονιά έχασαν ένα πολύ μεγάλο μέρος του εισοδήματός τους και απαιτούμε την αναπλήρωσή του..

   ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE