ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ


PEAEA

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ 

Το Παράρτημα Λαμίας της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας καταγγέλλει την αθλιότητα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που παραπέμπει σε δίκη τους αγροτοσυνδικαλιστές της Θεσσαλίας μετά το στήσιμο των αγροτικών μπλόκων. 
Μας εξοργίζει διπλά η επαναλαμβανόμενη υποκριτική της στάση, αφού από τη μια δίνει το «πράσινο φως» για την ένταση της καταστολής και από την άλλη εκφράζει τάχα τον προβληματισμό της για τη «βιασύνη» της Δικαιοσύνης. Και σημειώνουμε πως, ενώ αυτή κυβερνά εδώ και κάποια χρόνια, διατηρεί άθικτη τη νομοθεσία με την οποία οργιάζουν τα «αγροτοδικεία». Κι ακόμα χειρότερα, ψήφισε νόμο ενάντια στο δικαίωμα στην απεργία και τη συνδικαλιστική δράση.

Πράττει ακριβώς το ίδιο με τους προκατόχους της, έχοντας ως πυξίδα τα αμερικανοΝΑΤΟϊκά, τα ευρωενωσιακά συμφέροντα και τις επιλογές της ντόπιας αστικής τάξης. Τέτοια είναι και η Κοινή Αγροτική Πολιτικής(ΚΑΠ) της Ε.Ε. που ξεκληρίζει το μικρό και μεσαίο αγρότη ο οποίος μάχεται για την επιβίωσή του.

Η αυξανόμενη σκλήρυνση του αυταρχισμού της «κυβερνώσας Αριστεράς» απέναντι σε όλους όσοι διαμαρτύρονται και αγωνίζονται για τα δικαιώματά τους επιβεβαιώνει -άλλη μια φορά- ότι η καταστολή είναι απαραίτητο «συμπλήρωμα» της αντιλαϊκής πολιτικής.

Ως Παράρτημα Λαμίας συνυπογράφουμε τα αιτήματα της φτωχής και μεσαίας αγροτιάς. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον αγώνα τους. Καλούμε τους φορείς και το λαό της Φθιώτιδας να συμπαρασταθούν με κάθε πρόσφορο τρόπο στους αγρότες του νομού και του μπλόκου που έχει στηθεί στον Κόμβο της Πελασγίας.

ΛΑΜΙΑ 31/01/2019

   ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE