Κ. Μητσοτάκης από Μακρακώμη : «Από τη Βουλή αναδύεται δυσωδία, οι πολίτες αηδιάζουν…»

MITSOTAKIS

Κ. Μητσοτάκης από Μακρακώμη : «Από τη Βουλή αναδύεται δυσωδία, οι πολίτες αηδιάζουν…»

Πυρά εναντίον του πρωθυπουργού αλλά και του μέχρι πρότινος κυβερνητικού του εταίρου εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μιλώντας στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Μακρακώμης, σε εκδήλωση του εμπορικού συλλόγου παρουσία του περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη, χρησιμοποίησε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους.

«Από το κοινοβούλιο αναδύεται μια δυσωδία, όσα έχουμε δει τις τελευταίες ημέρες μόνο αηδία προκαλούν στους πολίτες. Ψηφίστηκε όπως ψηφίστηκε η συμφωνία των Πρεσπών, η ΝΔ είναι απέναντι σε αυτή τη συμφωνία. Η ενόχληση είναι όχι μόνο στη Μακεδονία αλλά σε όλους τους Έλληνες. Η μακεδονική γλώσσα και εθνότητα την έδωσε ο Τσίπρας και όχι μόνο ο Τσίπρας αλλά και ο Καμμένος που φόρεσε στολή μακεδονομάχου. Βλέπουμε απίστευτες ραδιουργίες στη Βουλή για να μείνει λίγο ακόμη περισσότερο στην καρέκλα ο κ. Καμμένος.  Ο Καμμένος εκβιάζει τον Τσίπρα, ο κ. Τσίπρας είναι ένας κακός πρωθυπουργός γιατί είναι εκβιαζόμενος και ενδίδει στους εκβιασμούς του κ. Καμμένου» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

MITSOTAKIS

Ο πρόεδρος της ΝΔ μάλιστα προέβλεψε εθνικές εκλογές μαζί με τις ευρωεκλογές και ζήτησε τη θετική ψήφο των πολιτών.

«Μεσολαβούν 112 μέρες μέχρι την 26 Μαΐου που θα γίνουν οι ευρωεκλογές και αυτοδιοίκηση. Εκτιμώ ότι θα έχουμε εκλογές στις ίδιες ημερομηνίες. Θα πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας όχι μόνο για να πείσουμε τους πολίτες ότι η σημερινή κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός είναι ένας κακός πρωθυπουργός αλλά ότι αξίζει η ΝΔ να την εμπιστευτούν οι πολίτες. Η μόνη παράταξη που έχει πραγματικό σχέδιο για τη χώρα. Πως θα μειώσουμε φόρους, θα μειώσουμε εισφορές θα δημιουργήσουμε νέες δουλειές πως θα στηρίξουμε εισοδήματα αγροτών. Για όλα αυτά η ΝΔ έχει τις απαντήσεις. Οι πολίτες αυτοί απογοητεύτηκαν αισθάνονται προδομένοι λένε «όλοι το ίδιο είστε» και «εσείς δεν έχετε δεσμεύσεις απέναντι στους ξένους».

«Η απάντηση είναι όχι! Δεν είμαστε το ίδιο, εγώ δεν είμαι Αλέξης Τσίπρας» ξεκαθάρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στις περιφερειακές εκλογές έχουμε δώσει ξεκάθαρη πολιτική στήριξη και λέμε ότι το μήνυμα είναι πολιτικό τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ σημειώνοντας την σπουδαία δουλειά που έκανε ο Κώστας Μπακογιάννης. Παράλληλα ζήτησε την στήριξη όλων ώστε επόμενος περιφερειάρχης. Στερεάς Ελλάδας να εκλεγεί ο Φάνης Σπανός.

ilamia.gr  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE