Η μεγάλη επιστροφή…

Ιερά Μονή Αγίου Βλασίου Στυλίδας

 

Η μεγάλη επιστροφή

Πνευματική χαρά & αγαλλίαση για τους πιστούς της ανατολικής Φθιώτιδας & όχι μόνο, αποτελεί η επιστροφή ως Καθηγουμένου στην ιστορική Ιερά Μονή Αγίου Βλασίου Στυλίδας, του Πανοσιολογιοτάτου Αρχιμανδρίτου π. Βλάσιου Παναγιωτόπουλου.
Στο χαροποιό & ευφρόσυνο αυτό γεγονός συνετέλεσε, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ο οποίος εκτιμώντας το εξαίρετο ιερατικό του ήθος, το πνεύμα προσφοράς που τον διακατέχει, το πνεύμα ανιδιοτέλειας, θυσιαστικής αγάπης, αλλά & το έργο που επιτέλεσε παλαιότερα στην ιστορική Μονή, έδωσε την Αρχιερατική του ευλογία για την επιστροφή του.

Ευχόμαστε όπως, ο Ουράνιος της Εκκλησίας Δωμήτορ, διά πρεσβειών του Αγίου Βλασίου, Επισκόπου Σεβαστείας, να δίδει στον π. Βλάσιο, υγεία, δύναμη στο έργο του & πρόοδο στην Ιερά Μονή.
Εις τον σεπτό μας ποιμενάρχη ευχόμαστε, ο Κύριος του ελέους & πάσης παρακλήσεως, να του χαρίζει έτη μακρά, γεμάτα από τη χάρη & την ευλογία Του, γεμάτα από ακλόνητη υγεία & δύναμη, για να συνεχίζει το επίπονο αλλά & πλούσιο ποιμαντορικό του έργο. 

   ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE