ΤΕ Φθιώτιδας – Εκδήλωση για την Εκπαίδευση και τον κλάδο των εκπαιδευτικών


1

Πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη απόγευμα στη Λαμία σύσκεψη της ΤΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ με θέμα «Οι εξελίξεις στην εκπαίδευση, ο κλάδος των εκπαιδευτικών και οι θέσεις του ΚΚΕ». Την παρουσίαση έκανε ο Αλέκος Αρβανιτίδης, εκπαιδευτικός, συνδικαλιστής στην ΑΔΕΔΥ και μέλος της Επιτροπής της Κ.Ε. του ΚΚΕ για την Εργατική και Συνδικαλιστική Δουλειά ο οποίος κάλεσε σε ολόπλευρη ενίσχυση του ΚΚΕ, συστράτευση και συμπόρευση μπροστά στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες που ακολουθούν.

2

Παρεμβάσεις έγιναν από τους υποψήφιους της Λαϊκής Συσπείρωσης, Κώστα Μπασδέκη υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας που αναφέρθηκε στα ζητήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευση στην Περιφέρεια και Γιώργο Δελιχά υποψήφιο δήμαρχο Λαμιέων για τα προβλήματα της εκπαίδευσης στο δήμο.

3

Μετά τις ομιλίες ακολούθησε συζήτηση για το πώς καλύτερα και αποτελεσματικότερα θα οικοδομηθεί και θα προχωρήσει η συσπείρωση δυνάμεων και η Κοινωνική Συμμαχία και στο χώρο της Εκπαίδευσης. Επίσης συζητήθηκε ο ρόλος και η στάση των εκπαιδευτικών μέσα κι έξω από την τάξη και πώς θα συμβάλλουν στη μόρφωση και διαπαιδαγώγηση των παιδιών της εργατικής και των λαϊκών στρωμάτων, κόντρα στις επιδιώξεις του αστικού σχολείου.

   ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube