Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας παραρτήματος Λαμίας


Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας παραρτήματος Λαμίας, την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στον πολυχώρο “Πολιτεία” στον άγιο Λουκά στη Λαμία.

Την εκδήλωση προλόγισε η Αγγελική Επιστάτου (Ιατρική Φυσική-Ακτινοφυσική) μέλος της ΕΑΕ Λαμίας, η οποία καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και αναφέρθηκε στο εθελοντικό έργο που πραγματοποιεί το παράρτημα στον ένα χρόνο λειτουργίας της. Στη συνέχεια η πρόεδρος Αλεξάνδρα Βεντούρη Νασοπούλου (Ειδικός Ιατρός Γενικής Ιατρικής) μίλησε για την προσφορά του παραρτήματος στον αντικαρκινικό αγώνα, αποτελεί έργο γνήσιου ανθρωπισμού και αλληλεγγύης, συμβάλλοντας στην ευαισθητοποίηση και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου. Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία

Τέλος η πρόεδρος ανακοίνωσε το νέο μέλος του διοικητικού συμβουλίου Χρήστο Σολόπουλο, ο οποίος συγκινημένος την ευχαρίστησε για την ευκαιρία που του δίνει να προσφέρει, συμμετέχοντας στο εθελοντικό έργο της ομάδας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδος και υποψήφιος Δήμαρχος Λαμίας Ευθύμιος Καραϊσκος, οι Αντιδήμαρχοι Γεώργιος Λάμπρου και Βίβιαν Αργύρη, ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αποστολόπουλος,ο πρώην Δήμαρχος Λαμίας και υποψήφιος βουλευτής Γεώργιος Κοτρωνιάς, η πρώην Βουλευτής Ελένη Μακρή Θεοδώρου, ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καραγιάννης, ο πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αλέξανδρος Διαμαντάρας, ο υποψήφιος βουλευτής Γιάννης Οικονόμου,ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλίας Σανίδας, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Πάνος Ευαγγελίου, η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Έμι Αργυροπούλου, η πρόεδρος του παραρτήματος Στυλίδας Ευγενία Τσαλίκη, η πρόεδρος του τμήματος Καμένων Βούρλων Γιούλη Σουσώνη, πολλοί ιατροί της Λαμίας, φίλοι, εθελοντές του παραρτήματος και πολλοί άλλοι.

Οι τυχεροί της βραδιάς στο τέλος παρέλαβαν τα πολύτιμα δώρα από την πρόεδρο. Δυο δωρεάν διανυκτερεύσεις 2 ατόμων στο ξενοδοχείο 5 αστέρων “Hotel Spa Montana” στο Καρπενήσι, προσφορά από την Σύγχρονη Κλινική Λαμίας 3ο Χλμ. Λαμίας – Λυγαριά. Μια ψηφιακή μαστογραφία προσφορά από τον Ηλιόπουλο Κωνσταντίνο, Βύρωνος 29. Δύο δωρεάν μαστογραφίες, μια μέτρηση οστικής πυκνότητας και μια ελαστογραφία, προσφορά από το ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΙΑΣΗ Λεωφ. Καλυβιών 16. Μια ψηφιακή μαστογραφία και μια μέτρηση οστικής πυκνότητας προσφορά από τον Λαζάρου Ιωάννη, Αβέρωφ 4. Μια μαγνητική τομογραφία προσφορά του Ψαρρά Χαράλαμπου Ακτινολογικό Εργαστήριο – Λαμία Βασιλικών 19.

Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία
Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία
Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία
Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία
 Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία
 Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία

   ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE