Το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Φθιώτιδας στηρίζει το δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στην επιχείρηση «Αθηναϊκή Οικογενειακή Αρτοποιία Α.Β.Ε.Ε.» – FERRO


FERRO
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Φθιώτιδας στηρίζει το δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στην επιχείρηση «Αθηναϊκή Οικογενειακή Αρτοποιία Α.Β.Ε.Ε.» – FERRO στη βιομηχανική περιοχή της Λαμίας. Έναν αγώνα ενάντια στη μόνιμη απληρωσιά και τις πρόσφατες απολύσεις που σκοπό έχουν να τρομοκρατήσουν το αγωνιστικό φρόνημα των εργαζομένων. Η εργοδοσία της FERRO θεωρεί ότι μπορεί να έχει μόνιμα απλήρωτους τους εργαζόμενους και να τους χρωστάει δεδουλευμένα χρόνων και αυτό να μένει αναπάντητο από τη μεριά του εργατικού κινήματος.
Οι συνάδελφοί μας μη αντέχοντας άλλο, αφού τους χρωστάνε χιλιάδες ευρώ, αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους απαντώντας με απεργία και να διεκδικήσουν το αυτονόητο, να πάρουν τα δεδουλευμένα τους. Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματά τους που δεν είναι άλλα από το να μπουν οι μισθοδοσίες που τους χρωστάνε, να παρθούν τώρα πίσω οι τρομοκρατικές απολύσεις, αλλά και να μην υπάρχουν άλλες καθυστερήσεις στη μισθοδοσία τους.

Στηρίζουμε και εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας και στους συναδέλφους μας στην επιχείρηση ΖΟΥΡΑ που αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα απληρωσιάς και τρομοκράτησης με τους εργαζομένους της FERRO.

Ο μοναδικός δρόμος των εργαζομένων για να διεκδικήσουν τα δίκια τους είναι η συσπείρωση στα ταξικά σωματεία και στη συλλογικότητα του αγώνα κόντρα σε κάθε εργοδοσία και σε κάθε κυβέρνηση εργοδοτών, που από το πρωί ως το βράδυ προσπαθούν να μας πείσουν ότι η ανάπτυξη που οραματίζονται είναι προς όφελος των εργαζομένων. Η ανάπτυξή τους τσακίζει κάθε εργατικό λαϊκό δικαίωμα και αυτές οι δύο επιχειρήσεις, όπως και πολλές άλλες αποδεικνύουν τι σημαίνει «έξοδος από τα μνημόνια».

Το Διοικητικό Συμβούλιο

   ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE