Αλήθεια γυναίκας


Αλήθεια γυναίκας Γυναίκα :μάνα ,ερωμένη, εργαζομένη, σύζυγος,νοικοκυρά ,πόσοι ρόλοι πόσες απαιτήσεις πόσες ευθύνες.

Γυναίκα δεν είναι αυτή που ισορροπεί στα τακούνια της προσπαθώντας να τυλίξει το γκόμενο στο μπαράκι, δεν είναι αυτή που στα 40 της ντύνεται νεανικά σέρνοντας την απελπισμένη θλίψη της μοναξιάς της για να βγει σύζυγο , δεν είναι αυτή που στα 20 συνουσιάζεται με αγνώστους μισοκοιμισμένη για να καλύψει το κενό της ματαιοδοξίας της Γυναίκα δεν είναι αυτή που έχει γεμίσει το προφίλ της στα κοινωνικά δίκτυα με μισόγυμνες φωτογραφίες της με σκοπό να φλερτάρει.
Δεν είναι αυτή που υποτάσσεται σε ένα γάμο για να έχει την κοινωνική και οικονομική κάλυψη του συζύγου ενώ ερωτοτροπεί με το νου και το σώμα με άλλους . Γυναίκα δεν είναι εκείνη που σου μιλάει με υποκοριστικά γλυκανάλατα επίθετα και κολακευτικά λόγια ενώ στην πρώτη κουβέντα που ακούσει για το άτομο σου θα σε θάψει κανονικά δείχνοντας την κακία της Δεν είναι αυτή που θα μείνει δέσμια στα πρέπει των γονιών της γιατί δε τολμά να εκφράσει τα θέλω της.
Γυναίκα είναι αυτή που είναι και μέσα στην μοναξιά της ουσιαστικά ενεργή,αυτή που παλεύει για να κάνει τα όνειρα της ζωή, αυτή που δε σταματάει ποτέ να θέλει να γεμίσει γνώσεις , που δεν φοβάται τις νέες εμπειρίες.

Γυναίκα είναι εκείνη που χαίρεται με τις αλλαγές που φέρνει ο χρόνος στο σώμα της , χαμογελάει στις ρυτίδες ,γλεντάει με τα λευκά της μαλλιά , την ευχαριστεί ο καθρέφτης που αλλάζει τη μορφή της.
Είναι σίγουρη για αυτόν που έχει σύντροφο γιατί εκείνη τον διάλεξε , είναι ευτυχισμένη με την μοναξιά της γιατί είναι δική της επιλογή η μοναξιά .
Η γυναικά που ξέρει τι θέλει και τι ζητά δε θα στριμωχτεί σε κάποιο μπαρ με αδιάφορη παρέα ένα σαββατόβραδο για να μη το περάσει μόνη στο σπίτι ,αντίθετα θα χαρεί την μοναξιά της γιατί ξέρει πως θα περάσει καλά με τον εαυτό της.

Θα φύγει από μια σχέση η από ένα γάμο που δε την καλύπτει πια γιατί σέβεται την αξιοπρέπεια της και θα σεβαστεί τις επιλογές που συζύγου η του συντρόφου της όταν εκείνος επιλέξει τον χωρισμό .Δεν κλαψουρίζει , δεν παραπονιέται , δεν κάνει ζήλιες,δεν κάνει σκηνές .Αντίθετα ζητάει ,συζητάει, διεκδικεί και αποφασίζει.
Η γυναίκα στην ωριμότητα της είναι όσα επιβάλλει το φύλο της: Γυναίκα

φωτ.ewa fröling

Μαίρη Κουτρούμπα
Autism Mania
M.K.<3

   ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE