ΟΓΕ ΛΑΜΙΑΣ – Δελτίο τύπου για την κινητοποίηση της 8ης Μάρτη


ΟΓΕ ΛΑΜΙΑΣ

Η Ομάδα Γυναικών Λαμίας της ΟΓΕ σε συνδιοργάνωση με το Εργατικό Κέντρο Λαμίας τίμησε με αγωνιστικό τρόπο την Ημέρα της Εργαζόμενης Γυναίκας, την 8η Μάρτη και επικέντρωσε στα αυξημένα προβλήματα των γυναικών και όλου του λαού με μια δυναμική κινητοποίηση στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Από νωρίς το πρωί συγκεντρωθήκαμε στην είσοδο του Νοσοκομείου με πανό και πικέτες παρουσία και των υποψηφίων Δημάρχων της Λαϊκής Συσπείρωσης Λαμίας και Στυλίδας, Γιώργου Δελιχά και Ευαγγελίας Καρκάνη αντίστοιχα. Μαζί μας ήταν για να στηρίξει την κινητοποίηση και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης της Λαϊκής Συσπείρωσης Κώστας Μπασδέκης.

ΟΓΕ ΛΑΜΙΑΣ

Η ΟΓΕ Λαμίας μοίρασε την ανακοίνωση για την 8η Μάρτη σε εργαζόμενες και επισκέπτριες και κατέθεσε υπόμνημα με τις διεκδικήσεις του γυναικείου ριζοσπαστικού κινήματος για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Φροντίδα Υγείας στον αναπληρωτή διοικητή του Νοσοκομείου Λαμίας κ. Κολοκυθά. Στη συζήτηση αναπτύχθηκαν οι ελλείψεις από την υποβάθμιση των μονάδων υγείας αλλά και οι κατακερματισμένες εργασιακές σχέσεις και η εντατικοποίηση των εργαζομένων.

Ο κ. Κολοκυθάς ως εκπρόσωπος της Διοίκησης του Νοσοκομείου δεν έδωσε καμία ουσιαστική απάντηση για τα ζητήματα της εμπορευματοποίησης και της υποβάθμισης του Νοσοκομείου και έριξε τις ευθύνες στις προηγούμενες διοικήσεις και στο νομοθετικό πλαίσιο που τον περιορίζει. Στα ειδικά αιτήματα για τη στελέχωση ειδικοτήτων όπως μαστολόγος και παιδοχειρούργος και για τον εξοπλισμό με αξονικό μαστογράφο μας παρέπεμψε στο απώτερο μέλλον που με τις τρέχουσες οικονομικές συνθήκες δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν ποτέ.

Λαμία 8/3/2019

 

   ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE