ΣΤΥΛΙΔΑ: ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ « Ο ΗΡΩΑΣ ΜΟΥ…Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ»


1

Την Κυριακή 31 Μαρτίου στη Στυλίδα στο κτήριο του ΟΣΚ και στο πλαίσιο της Παγκόσμιας
Ημέρας Παιδικής Λογοτεχνίας που εορτάζεται στις 2 Απριλίου ο συγγραφέας παιδικής Λογοτεχνίας Παναγιώτης Δημητρόπουλος παρουσίασε το βιβλίο του « Ο ΗΡΩΑΣ ΜΟΥ…Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ» των εκδόσεων Ελληνοεκδοτική που αναφέρεται στην υιοθεσία και στο ρόλο του γονέα.

Ο συγγραφέας καλεσμένος της «Λογοτεχνικής Συντροφιάς» του 1ου Δημοτικού Σχολείου Στυλίδας της «Βιβλιοφιλίας» του 2ου Δημοτικού Σχολείου Εχιναίων και του 2ου Δημοτικού Σχολείου Στυλίδας συζήτησε με τα παιδιά, έπαιξε μαζί τους παιχνίδια που οδηγούν στην ενσυναίσθηση και την εκδήλωση των συναισθημάτων.
Η ψυχολόγος του 1ου Δημοτικού Σχολείου Στυλίδας Θεοδωρούδη Αναστασία τόνισε την πράξη της υιοθεσίας και τον συμβολισμό της.
Με τη σειρά τους τα παιδιά παρουσίασαν δραματοποιημένες σκηνές από την ιστορία του βιβλίου που χαροποίησαν ιδιαίτερα τον συγγραφέα και το κοινό.
Θέλουμε να τονίσουμε ότι με την αγορά του βιβλίου ενισχύεται η «Φλόγα» ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια και αυτό δείχνει έμπρακτα την αγάπη του συγγραφέα για τα παιδιά

Παραθέτουμε ένα απόσπασμα από το βιβλίο: 

«Τα παιδιά τα αγαπούν κι εκείνοι που τα μεγαλώνουν,
Όχι μονάχα αυτοί που τα γεννούν.
Είναι αλήθεια…
Σας το λέει ένα παιδί μικρό
Και ας διαβάζει παραμύθια…»

2
3
4
5

   ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE