Ο Απόστολος Γκλέτσος τα είπε με τον Δήμαρχο Λαμιέων Νίκο Σταυρογιάννη


Απόστολος Γκλέτσος, Νίκος Σταυρογιάννης,

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Λαμιέων κ. Νίκο Σταυρογιάννη είχε σήμερα Πέμπτη 4/4/2019 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Απόστολος Γκλέτσος μαζί με στελέχη του συνδυασμού του.

Συζήτησαν για τα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Λαμιέων αλλά και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας καθώς και για την ανάγκη στενής συνεργασίας και συμπληρωματικής λειτουργίας των δυο βαθμίδων αυτοδιοίκησης, Δημοτικής και Περιφερειακής, προς όφελος των δημοτών. Ο κ. Γκλέτσος αναφέρθηκε στην πολύ καλή συνεργασία που είχαν οι δύο Δήμοι επισημαίνοντας και ο ίδιος τη σπουδαιότητα της ουσιαστικής συνεργασίας της Περιφέρειας και των Δήμων.
Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Δήμαρχος Στυλίδας, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Λαμιέων καθώς και υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι.

Για την συνάντηση ο Δήμαρχος Λαμιεών Νίκος Σταυρογιάννης σημείωσε:

“Υποδέχθηκα σήμερα στο γραφείο μου, τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, πρώην Δήμαρχο Στυλίδας και αγαπητό συνάδελφο Απόστολο Γκλέτσο.
Ως γνώστης και ο ίδιος των ζητημάτων που αντιμετωπίζει ένας Δήμος, γνωρίζει πολύ καλά ότι μόνο η στενή και ουσιαστική συνεργασία μεταξύ των δυο βαθμίδων αυτοδιοίκησης, μπορεί να λειτουργήσει προς όφελος των δημοτών.”

Ο κ. Απόστολος Γκλέτσος τόνισε με την σειρά του ότι πρέπει να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας προς το καλύτερο με σημαντικές τομές που σκοπό θα έχουν να την αναδείξουν και να την οδηγήσουν σε αναπτυξιακή τροχιά.

Σχετικές φωτογραφίες από την συνάντηση:

 
Απόστολος Γκλέτσος, Νίκος Σταυρογιάννης,
Απόστολος Γκλέτσος, Νίκος Σταυρογιάννης,
fonografos.net

   ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE