Με ιεροπρέπεια, βαθιά κατάνυξη, ευλάβεια, το μοναστηριακό τυπικό & με την παρουσία πολλών πιστών, τελέστηκε η ακολουθία & η περιφορά του Επιταφίου στην ιστορική Ιερά Μονή Αγίου Βλασίου Στυλίδας.
Την ιερά ακολουθία, τέλεσε ο καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Βλάσιος Παναγιωτόπουλος.
Η περιφορά του Σώματος του Χριστού έγινε στον ευωδιαστό από τα ανοιξιάτικα άνθη περίβολο της Ι. Μονής, και ακολουθούσαν οι πιστοί, κρατώντας αναμμένα κεριά, συμψάλλοντας με τους ιεροψάλτες τα εγκώμια του Επιταφίου
Στο τέλος της περιφοράς οι πιστοί περνούσαν ευλαβικά κάτω από το Σώμα του Χριστού για ευλογία.Ο γέρων Ηγούμενος, ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συμμετοχή του με ευλάβεια και τάξη και ευχήθηκε, καλή ΑΝΑΣΤΑΣΗ !
Φωτογραφίες -ρεπορτάζ: Αντώνιος Τσακμάκης

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE