Σοφία Αγγελοπούλου – Παπανικολάου υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον Απόστολο Γκλέτσο


Σοφία Αγγελοπούλου - Παπανικολάου

Στις εκλογές του Μαΐου θα είμαι υποψήφια με το συνδυασμό Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση  δίπλα στον Απόστολο Γκλέτσο .
Θεωρώ ότι στην δύσκολη εποχή που ζούμε οφείλουμε να βγούμε μπροστά, να συμμετέχουμε, να σχεδιάζουμε, να αμφισβητούμε, μα και να μην διστάζουμε να συμφωνούμε όπου είναι ανάγκη ώστε να δημιουργήσουμε το μέλλον που αρμόζει στην περιφέρεια μας και στους κατοίκους της.
Ένα μέλλον που κατά κύριο λόγο θα επιτρέπει στα παιδιά μας να ζουν, να εργάζονται, και να προοδεύουν στον τόπο τους.

Έχοντας απόλυτο αίσθημα ευθύνης, και μεγάλη διάθεση προσφοράς, ζητώ την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας, δεσμευόμενη ότι με ειλικρινή λόγο και κατάθεση ψυχής θα προσπαθήσω να σας εκπροσωπήσω επάξια στην διεκδίκηση τόσο των υλικών αγαθών που δικαιούμαστε όσο και στην αποκατάσταση των ηθικών αξιών που είναι απαραίτητες για την κοινωνική ευημερία οι οποίες στις μέρες μας τείνουν να εκπέσουν.

Σύντομο βιογραφικό

Γεννήθηκα στις 19/3/69 στην Αθήνα. Μεγάλωσα στη Λαμία όπου ζω και σήμερα. Ο πατέρας μου ήταν ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, πρώην διευθυντής Εμπορικής Τράπεζας στη Θήβα και στη Λαμία. Η μητέρα μου είναι η Έφη Γκράβα! Αποφοίτησα από το πρώτο γενικό λύκειο Λαμίας. Αποφοίτησα από την Οδοντιατρική σχολή και ολοκλήρωσα τις σπουδές μου σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Εργάστηκα ως ιδιώτης οδοντίατρος στην Αθήνα και μετέπειτα στη Λαμία .

Στα πλαίσια του εθελοντισμού έχω ασχοληθεί από τη θέση του προέδρου συλλόγων γονέων και κηδεμόνων με θέματα που αφορούν την αναβάθμιση του σχολικού περιβάλλοντος.Είμαι μέλος σε Φιλανθρωπικές Οργανώσεις πανελλήνιας εμβέλειας που έχουν σαν κύριο σκοπό την προστασία της παιδικής ηλικίας. Από το 2001 είμαι παντρεμένη με τον γιατρό ορθοπεδικό Σπύρο Παπανικολάου. Είμαι μητέρα δυο παιδιών,του Στέφανου 17 και της Σύλβιας 11 ετών!

Σοφία Αγγελοπούλου – Παπανικολάου

   ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube