ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΣΙΚΟΝΟΥΡΗΣ: ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΘΙΩΤΕΣ


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΣΙΚΟΝΟΥΡΗΣ

Του Δημητρίου Κατσικονούρη Υποψήφιου Περ/κού Συμβούλου με το συνδυασμό του Φάνη Σπανού.

«Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας»

Γεννήθηκα το 1959 στη Νεράϊδα Φθ/δας και κατοικώ από το 1983 στη Στυλίδα. Είμαι συνταξιούχος εκπαιδευτικός με ειδίκευση στην Ειδική Αγωγή, παντρεμένος με την επιχειρηματία Αικατερίνη Στάϊκου, με την οποία έχουμε αποκτήσει δυο παιδιά, την Ευγενία και τον Κωνσταντίνο.

Οι σπουδές μου

1978-1980: Παιδαγωγική Ακαδημία Λαμίας
1987-1988: Σχολή Επιμόρφωσης Λειτουργών Δημοτικής Εκπαίδευσης (ΣΕΛΔΕ)
1990-1991: Τομέας Κοινωνικής Ιατρικής & Ψυχικής Υγείας του Τμήματος Ιατρικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης
1999-2000: Πτυχίο Παιδαγωγικών Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Συμμετοχή στα κοινά

2007-2009: Υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας-Στερεάς
2010: Υποψήφιος Δήμαρχος Στυλίδας (Επικεφαλής παράταξης)
2014: Υποψήφιος Περ/κός Σύμβουλος με το Θανάση Γιαννόπουλο και την παράταξη «Συμφωνία για τη Στερεά»

2015: Υποψήφιος βουλευτής Νομού Φθιώτιδας με τη Νέα Δημοκρατία

Η πρόταση του Φάνη Σπανού να συμμετάσχω ως υποψήφιος Περ/κός Σύμβουλος στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, υπήρξε για μένα ιδιαίτερα τιμητική και την αποδέχθηκα γιατί πιστεύω ότι:

– Το σημαντικό έργο που έχει συντελεστεί ως τώρα στην Περιφέρεια από τον απερχόμενο Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη, πρέπει να συνεχιστεί.
– Ο Φάνης Σπανός, στενός, ικανός και επιτυχημένος συνεργάτης του Κώστα Μπακογιάννη, είναι ο κατάλληλος άνθρωπος που μπορεί με τους άξιους συνεργάτες του να συνεχίσει με επιτυχία το έργο αυτό.
– Οι γνώσεις μου και η πολύχρονη εμπειρία που έχω αποκτήσει στους τομείς της εκπαίδευσης ως δάσκαλος, της αυτοδιοίκησης ως Δημ. Σύμβουλος και της υγείας ως υποδιοικητής της ΥΠΕ Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας, μπορεί να είναι χρήσιμες στο Περιφερειακό Συμβούλιο και στην κοινή προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων και την ανάδειξη και αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου μας.

Είμαι βέβαιος για την επικείμενη νίκη του συνδυασμού μας. Υπόσχομαι ότι θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια για την υλοποίηση του προγράμματός μας και ελπίζω ότι οι Στερεοελλαδίτες και ειδικά οι κάτοικοι της Φθιώτιδας, θα με τιμήσουν με την ψήφο τους.

Ευχαριστώ για μια ακόμη φορά τον εκλεκτό φίλο Φάνη Σπανό για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στους συνεργάτες του, καθώς και όσους και όσες από τους φίλους, της παράταξής μας, με τιμήσουν με την ψήφο τους.

Στυλίδα, 15/05/2019
Κατσικονούρης Δημήτριος

lamiakos-typos.gr

 

   ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube