ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Οι μεγάλες εμπορικές επιχειρήσεις, αλυσίδες του κλάδου του εμπορίου είναι σε πορεία ανάπτυξης. Για τους εργαζόμενους δεν ισχύει το ίδιο που συνεχίζουν να ζουν δύσκολη καθημερινότητα με χίλια δυο προβλήματα. Συνθήκες στους χώρους εργασίας που κάνουν τη ζωή ακόμη πιο βασανιστική και δύσκολη.

Το κακό έχει παραγίνει.

Έχουμε σε πολλές περιπτώσεις στρατιωτικού τύπου συμπεριφοράς από τις διοικήσεις των επιχειρήσεων σε πολλά καταστήματα της πόλης μας.
Στα My Μarket παρακολουθούν συνεχώς τους εργαζόμενους μετράμε τις κουβέντες που λένε, τους απαγορεύουν να μιλάνε.
Ο Κωτσόβολος υποχρεώνει τους εργαζόμενους να χρησιμοποιούν τα κινητά τους για εφαρμογές της επιχείρησης. Παράλληλα συνεχίζει τις απολύσεις προχωρώντας σε μία ακόμη απόλυση στο κατάστημα της Λαμίας.

Ο κατάλογος είναι πολύ μεγάλος δεν τελειώνει εδώ. 

Το σωματείο μας προειδοποιεί ότι αυτή η κατάσταση θα αλλάξει. Τα προβλήματα στον κλάδο είναι πάρα πολλά και το σωματείο μας θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις του.
Καλούμε τους εργαζόμενους να εμπιστευτούν να συσπειρωθούν στο σωματείο ακόμη περισσότερο, για να αντιμετωπίσουμε πιο αποτελεσματικά τα προβλήματα στους χώρους δουλειάς.
Καλούμε επίσης τις επιχειρήσεις να τηρούν την εργατική νομοθεσία και τα δικαιώματα των εργαζομένων. Το σωματείο μας θα συνεχίσει την δράση του γιατί η άσχημη κατάσταση που επικρατεί στους χώρους δουλειάς πρέπει να αλλάξει, και θα αλλάξει.

Θα τα ξαναπούμε σύντομα. 

Το Δ.Σ. του Σωματείου

Ο πρόεδρος                       Η Γεν. Γραμματέας
Οικονόμου Γιώργος          Αναγνωστοπούλου Γιώτα  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE