Ιδιόκτητη ακροδεξιά…Της Λιάνας Κανέλλη!


kanelli

Λιάνα Κανέλλη

Αυτές οι ευρωεκλογές βρωμάνε. Του καιρού αρώματα… Οπορτουνίλα, φασιστίλα, αναρχοβαρβατίλα. Σκοπός είναι ο φόβος να φυλάει και τα έρμα και τα ανερμάτιστα. Το αριστερό αγόρι που μας χρέωσε για 99 χρόνια, μοιράζει καραμέλες-επίδομα σαν προεκλογικό αντικαταθλιπτικό και λίγο από Άρη Βελουχιώτη σαν ανατριχίλα σε πετσί που ναι χοντρό και πρέπει να σε ξεγελάει για λεπτό κι ευαίσθητο.
Απ’ άκρου σ’ άκρο στη γερασμένη ήπειρο με το σιδερένιο βορρά και τον σπαραγμένο νότο, που η κουβέντα η εκλογική εκτείνεται απ’ τα πριγκιπικά ανίψια του βρετανικού θρόνου ως την μπούρκα στην Αυστρία, τα σοβαρά κρύβονται αλλού και καλά, πότε πίσω από τις πόρτες των κλειστών λεσχών τύπου Βίζεγκραντ, πότε σε κάτι φοβιστικές πληροφορίες ορθολογικών και ευπρεπώς ενδεδυμένων αναλύσεων και ρεπορτάζ.

Έτσι κανείς δε θα προσέξει, παρ’ εκτός από τους κομμουνιστές, τους γνήσιους δημοκράτες και τα ιδίοις κόποις ανοιχτά μυαλά, πώς στήνονται και αβγατίζουν οι φιδοφωλιές της σβάστικας, εκεί που δε φαίνονται για την ώρα να χτυπάνε και ψηλά ποσοστά. Το ψάρεψα (από το SPIEGEL) και σας το καταθέτω εδώ, στην Κατιούσα, ως κερασάκι στην τούρτα των πραγματικά προοδευτικών επιχειρημάτων, που είναι απαραίτητα για να αντιμετωπίσει κανείς, στις μέρες που απομένουν ως την κάλπη, τη συριζέικη αναίδεια για τη συγκρότηση τάχα μου δήθεν αντιφασιστικού μετώπου στα πλαίσια των (μπλιαχ) ευρωνατοϊκών αξιών.

Οι ακροδεξιοί στη Γερμανία αύξησαν μέσα σε ένα χρόνο τις επενδύσεις τους σε ακίνητα! Αγοράζουν αβέρτα γη και κτίσματα και τα χρησιμοποιούν, και για την εκπαίδευση των ταγμάτων τους, και για την εδραίωση της ιδεολογίας τους μέσω δράσεων εντός τους.

Για την ακροδεξιά της Γερμανίας η κατοχή ακινήτων είναι στρατηγικής σημασίας, αφού ως γνωστόν ο ιδιόκτητος πλούτος είναι και ιερός και δύσκολα ακουμπιέται. Τα περισσότερα ανήκουν στην ακροδεξιά παράταξη NPD και στην οργάνωση νεολαίας JN. Μέχρι στιγμής 146 ακίνητα (ενδεικτικά 22 στη Σαξωνία, 21 στη Βαυαρία, 16 στο Θούρινγκεν, 14 στο Μεκλενμπουργκ, 13 στη Βάδη-Βυρτεμβέργη) είναι γνωστά ως ναζιστικές ιδιοκτησίες, όπως και μερικά χαρακτηριστικά σημεία συνάντησης των ακροδεξιών, οι σημερινές δηλαδή χιτλεροειδείς “μπυραρίες”, όπως το εστιατόριο Goldener Löwe στο Θούριγκεν και το οικόπεδο Ostritz στη Σαξωνία.

Καλό βόλι λοιπόν και προσοχή στη βολή. Να χτυπάει κατακούτελα και βολεμένους και κρυμμένους!

katiousa.gr

   ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE