Ζαγκανά – Κωνσταντίνου Βασιλική(Βίκυ): Ευχαριστώ τους ψηφοφόρους μου που με τίμησαν με την ψήφο τους στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου


Ζαγκανά - Κωνσταντίνου Βασιλική(Βίκυ)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ 

Αισθάνομαι πραγματικά τη βαθύτατη ανάγκη να εκφράσω τις ευχαριστίες μου απέναντι σε όλους τους ψηφοφόρους μου που, αναγνωρίζοντας τη διάθεσή μου για προσφορά στον τόπο μας και πιστεύοντας σε μένα, με τίμησαν με την ψήφο τους στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου.

Οι ψήφοι που έλαβα είναι καθαρά και μόνο ψήφοι τιμής, εκτίμησης κι αγάπης στο πρόσωπό μου, γεγονός που με χαροποιεί ιδιαίτερα και με κάνει να αισθάνομαι περήφανη. Όπως πάντα μαθημένη, έκανα έναν «καθαρό», αξιοπρεπή και έντιμο αλλά αυτή τη φορά σύντομο αγώνα – λόγω ιδιαίτερων προσωπικών συνθηκών, γνωστοποιώντας απλώς την υποψηφιότητά μου στο πλευρό της αξιόλογης αυριανής Δημάρχου μας κας Βιργινίας Στεργίου. Δεν έταξα, δε ζητιάνεψα, δεν απαίτησα, δεν αντάλλαξα ψήφους, όπως, δυστυχώς, αποτελεί παράδοση στη χώρα μας!

Ιδιαίτερα θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους εκείνους τους συμπολίτες μου που με ανεκτίμητο ήθος με κοίταξαν στα μάτια και μου είπαν ότι, εκτιμώντας το έργο μου, θα ήθελαν πολύ να με στηρίξουν, αλλά δεν μπορούν να το κάνουν, διότι απλώς είναι οπαδοί κάποιου άλλου συνδυασμού. Πάντα θα έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά και την εκτίμησή μου! Αυτό, άλλωστε, είναι και το μεγαλείο της Δημοκρατίας!

Θεωρώ, παράλληλα, τον εαυτό μου πραγματικά κερδισμένο που μέσα από τον αγώνα αυτόν γνώρισα κάποια πολύ αξιόλογα – από κάθε άποψη – πρόσωπα, που διαφορετικά ίσως δε θα είχα την ευκαιρία να συναντήσω στη ζωή μου.

Ευχαριστώ από καρδιάς και την εκλεγμένη πλέον Δήμαρχο κα Βιργινία Στεργίου για την τιμή, την αναγνώριση και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου, επιλέγοντάς με να αποτελέσω ένα από τα άτομα που θα απαρτίσουν το ψηφοδέλτιό της. Της εύχομαι ολόψυχα μια επιτυχημένη και δημιουργική θητεία όπως η ίδια την ονειρεύεται. Σ΄ αυτόν τον αγώνα της θα επιθυμούσα να ήμουν συνοδοιπόρος και συνεργάτης της στην υλοποίηση του προγράμματός της. Δυστυχώς, σύμφωνα με το εκλογικό αποτέλεσμα (για δύο ψήφους) δε θα έχω πλέον το θεσμικό ρόλο να πραγματοποιήσω όσα η ίδια είχα οραματιστεί.

Θα ήθελα, καταλήγοντας, να συγχαρώ όλους τους υποψήφιους Δημάρχους για τον αγώνα που έκαναν, καθώς και τους εκλεγμένους συμβούλους της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας, που πρέπει να συνεργαστούν και να δουλέψουν αρμονικά για το καλό του τόπου μας. Οι εκλογές έρχονται και παρέρχονται. Οι άνθρωποι αλλάζουν και φεύγουν. Ετούτος ο τόπος όμως που μας γέννησε θα υπάρχει πάντα. Ετούτον τον τόπο οφείλουμε να τον εκτιμήσουμε και να του δώσουμε αυτό που του αξίζει. Ώστε να τον παραδώσουμε καλύτερο στα παιδιά μας. Διότι τα παιδιά μας είναι το μέλλον μας!

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Βίκυ Ζαγκανά
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
στις εκλογές της 26ης Μαΐου του 2019

   ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube