ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2019 – Ευχές από τον Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γυμνασίων και Λυκείων Δήμου Στυλίδας, Παναγιώτη Πάλλα


eyxes

ΕΥΧΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2019

Με την ευκαιρία της έναρξης των πανελληνίων εξετάσεων θα ήθελα να ευχηθώ καλό κουράγιο και καλή επιτυχία στους μαθητές στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς.
Δεν είναι η τελευταία, ούτε η καθοριστική δοκιμασία της ζωής για τα παιδιά μας. Είναι μια ευκαιρία να εισπράξουν τα οφέλη μιας μεγάλης κοπιαστικής και μακρόχρονης προσπάθειας.

Είναι η ευκαιρία να διεκδικήσουν αυτό που τους αξίζει και να δρέψουν τους καρπούς της προσπάθειάς τους.

Παιδιά μου:

Να διεκδικήσετε με αξιοκρατία την θέση που σας αξίζει.
Με ηρεμία, νηφάλια σκέψη και καθαρό μυαλό, θα καταφέρετε να κάνετε ένα μεγάλο βήμα για την μεγάλη και πολυποίκιλη ανηφόρα της ζωής.
Ένα μεγάλο βήμα στο βάθρο της επιτυχίας, της ευδαιμονίας και της καταξίωσης.
Σας συγχαίρω εκ των προτέρων για την προσπάθεια που καταβάλατε και σας εύχομαι ολόψυχα το μέγιστο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Επίσης εύχομαι στους γονείς καλή επιτυχία. Γνωρίζω ότι και αυτοί στάθηκαν δίπλα στην μεγάλη προσπάθεια των παιδιών τους συνέδραμαν και υποστήριξαν με κάθε μέσο την προσπάθεια.

Εύχομαι καλό κουράγιο και δύναμη και στους εκπαιδευτικούς που και αυτοί με τη σειρά τους καλούνται να αξιολογήσουν τους κόπους της νέας γενιάς που ετοιμάζεται να πάρει τα ηνία της ζωής στα χέρια της.
Αυτές τις μέρες μια καινούργια γενιά ετοιμάζεται να γράψει το μέλλον του τόπου μας. Μας αφορά όλους και στεκόμαστε αρωγοί σε κάθε τους προσπάθεια ευχόμενοι μια μεγάλη επιτυχία.

Ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής

Γυμνασίων και Λυκείων Δήμου Στυλίδας

Παναγιώτης Πάλλας  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE