Ξεκινάνε αύριο Παρασκευή 28 Ιουνίου, οι τριήμερες εκδηλώσεις στο Πάρκο του Λαού στη Στυλίδα


Ξεκινάνε αύριο Παρασκευή 28 Ιουνίου, οι τριήμερες εκδηλώσεις στο Πάρκο του Λαού στη Στυλίδα.
Τις εκδηλώσεις (Γιορτή μπίρας) τις διοργανώνει το ATHENS BEER FESTIVAL.
Γράφει σχετικά στην ιστοσελίδα του. (http://athensbeerfestival.gr)

“Το ATHENS BEER FESTIVAL επί 19 συναπτά έτη, υπηρετεί τη Μπίρα στην Ελλάδα, προάγει την κουλτούρα της, στηρίζει τις προσπάθειες των Ελλήνων Ζυθοποιών και κάθε χρόνο καινοτομεί.Είναι μία αδιάκοπη προσπάθεια να ικανοποιούμε τους χιλιάδες απλούς φίλους, αλλά και τους εραστές της μπίρας”. 

Πολύ ωραία όλα αυτά, καλό είναι να γίνονται εκδηλώσεις στην πόλη μας, αλλά:
Το πάρκο στο οποίο θα γίνουν αυτές οι εκδηλώσεις, είναι ένα Δημοτικό Πάρκο(Πάρκο του Λαού), στο οποίο καθημερινά περιμετρικά κάνουν τη βόλτα τους ή αθλούνται δεκάδες συμπολίτες μας. Έχουν τοποθετηθεί κιγκλιδώματα που εμποδίζουν την διέλευση των πολιτών.
Έχει παρθεί απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο για την παραχώρησή του στο ATHENS BEER FESTIVAL για να διαφημίσει τις μπίρες του; Γιατί για διαφήμιση πρόκειται.
Θα τραγουδήσουν διάφοροι τραγουδιστές αυτές τις τρεις μέρες με είσοδο 8 Ευρώ για κάθε μέρα! Θα υπάρχουν κάποια έσοδα…ο Δήμος θα έχει κάποιο όφελος;

Την Δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων, το Σάββατο δηλαδή, εκδήλωση διοργανώνει και ο Σύλλογος Μικρασιατών Αν. Φθιώτιδας στον “Καλόγηρο” Στυλίδας (το Έθιμο του Κλήδονα, και Γιορτή Σαρδέλας, με ΑΦΘΟΝΗ ΔΩΡΕΑΝ ΣΑΡΔΕΛΑ, μια Ρεμπέτικη βραδιά Καφέ Αμάν!).

Αν και ήταν γνωστό ότι στις 29 Ιουνίου κάθε χρόνο εδώ και είκοσι χρόνια, ο Σύλλογος Μικρασιατών Αν. Φθιώτιδας διοργανώνει αυτή την εκδήλωση.
Γιατί το ATHENS BEER FESTIVAL διάλεξε αυτή την ημερομηνία και όχι κάποια άλλη;

   ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE