Φθιώτιδα: Η μικρή Σπυριδούλα χρειάζεται βοήθεια…

spyridoula
Άλλη μια τραγική ιστορία από την Φθιώτιδα για  ένα μικρό κορίτσι με πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που χρειάζεται βοήθεια…
Κοινοποιούμε την ιστορία της προς ενημέρωση των αναγνωστών και όπως μπορεί , εάν μπορεί, κάποιος να βοηθήσει. Έστω και με μία κοινοποίηση για να το μάθουν όσο περισσότερο για να συγκεντρωθούν χρήματα.

Η ιστορία της οικογένειας Μάρα.

Μόνιμοι κάτοικοι Μαλεσίνας, είδαν το 2014 τον μικρό τους γιο να χάνεται στη μονάδα μεταμόσχευσης μυελού των οστών. Η μοίρα ωστόσο δεν τους άφησε ήσυχους μετά το τραγικό χτύπημα. Λίγο καιρό αργότερα η κόρη τους, Σπυριδούλα, διεγνώσθη με οστεοσάρκωμα άνω δεξιού μηριαίου οστού.
Η νόσος χημειοθεραπευτικά αντιμετωπίστηκε στην Ελλάδα όμως, χειρουργικά, έπρεπε να μεταβεί η οικογένεια στη Γερμανία για την αφαίρεση του όγκου και τη συνέχιση των χημειοθεραπειών – καθώς στη χώρα μας δεν υπήρχε μονάδα για να αντιμετωπίσει την κατάσταση.
Από το 2015 έως σήμερα η 11χρονη σήμερα Σπυριδούλα έχει υποβληθεί σε τέσσερις χειρουργικές επεμβάσεις, με κόστος (ψυχολογικό αλλά και οικονομικό) δυσβάσταχτο για την οικογένεια.
Το επόμενο προγραμματισμένο χειρουργείο είναι για τις 27 Ιουλίου με κόστος, ούτε λίγο ούτε πολύ, τα 199.900 ευρώ και με τα οικονομικά της οικογένειας του Θοδωρή και της Δάφνης να αδυνατούν να το καλύψουν. Ουδείς θα ήθελε να βρισκόταν στη θέση τους.

Το τηλέφωνο της Δάφνης είναι 6982775004 για οποιαδήποτε πληροφορία.

Για όποιον θέλει και μπορεί  να βοηθήσει:

Εθνική Τράπεζα, δικαιούχοι Δάφνη Κατσάρα και Σπυριδούλα Μάρα
Αριθμός Λογαριασμού 83500121062
ΙΒΑΝ GR0601108350000083500121062

fonografos.net  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE