ΛΑΜΙΑ: Με Σεμίνα Διγενή και Κώστα Μπασδέκη η Εκδήλωση του ΚΚΕ στη Νέα Μαγνησία (Φωτογραφίες)


Κώστας  Μπασδέκης

«Είμαστε εδώ στην Πλατεία  της Νέας Μαγνησίας στην Λαμία, σε μια συνοικία προσφύγων για να ακουστεί το μήνυμα  του ΚΚΕ για τις ερχόμενες Βουλευτικές Εκλογές. Είμαστε κοντά στον λαό, όπως κάνουμε πάντα για να του πούμε ότι  ούτε τώρα θα τον  αφήσουμε έρμαιο στα χέρια των λίγων που θέλουν να ρυθμίζουν τις εξελίξεις. Θέλουμε το ΚΚΕ να είναι η δύναμη του λαού και την επόμενη ημέρα…» θα πει ο Κώστας Μπασδέκης Υποψήφιος Βουλευτής με το ΚΚΕ στην Φθιώτιδα στην ομιλία του στην πολιτική εκδήλωση που πραγματοποίησε η Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος το βράδυ της Παρασκευής στην  Πλατεία της Νέας Μαγνησίας στην Λαμία.
Στην εκδήλωση βρέθηκε και απεύθυνε χαιρετισμό η Υποψήφια Βουλευτής του κόμματος στον Πειραιά Σεμίνα Διγενή.

Σεμίνα Διγενή

Η κ. Διγενή υπογραμμίζει ότι η ψήφος στις επικείμενες εκλογές είναι ψήφος για τη ζωή μας και τα παιδιά μας και πρέπει – όπως είπε – να πάει στο ΚΚΕ ενώ πρόσθεσε πως το ΚΚΕ επιθυμεί μια κοινωνία αναβαπτισμένη σε έναν καλύτερο δικό της εαυτό.

«…Οι βουλευτικές εκλογές είναι πραγματικά πιο κρίσιμες από τις ευρωεκλογές.

Σ’ αυτές τις εκλογές, δεν πρέπει να παρασυρθεί κανένας υπεύθυνος πολίτης από τους ψεύτες, τους παπατζήδες, αυτούς που υποστήριξαν συμφωνίες που ζημιώνουν την χώρα, τους ναζιστές και δολοφόνους, τους ξεδιάντροπους πωλητές θαυματουργών μαντζουνιών, επιστολών του Ιησού, και πρόσφατα και …φωτογραφίες του!!!
Δεν υποστηρίζουμε αυτούς που μας έβαλαν στα μνημόνια, που έκαναν τα »όχι», »ναι», ούτε τους παλιούς τους φίλους, που έπαιξαν chicken run με τη χώρα, τους νάρκισσους τυχοδιώκτες, τους αδίστακτους με τον ανεμοστρόβιλο στο κεφάλι.
Η ψήφος, είναι ψήφος για τη ζωή μας και τα παιδιά μας και πρέπει να πάει στο ΚΚΕ γιατί το ΚΚΕ θα είναι η δύναμη του λαού την επόμενη μέρα. Κι όσο πιο δυνατό το ΚΚΕ τόσο πιο δυνατός ο λαός.»

1
2

ilamia.gr

   ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE