Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο καθαρισμός παραλίας στο Αχλάδι Φθιώτιδας


Αχλάδι Φθιώτιδας

Σε ένα υπέροχο κλίμα με τη συμμετοχή 30 μικρών και μεγάλων εθελοντών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή ο καθαρισμός στην Παραλία Αχλαδίου που διοργανώθηκε από την εθελοντική ομάδα Wheeling2help και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αχλαδιωτών.
Οι ιδανικές θερμοκρασίες βοήθησαν να υπάρχει ικανοποιητική συμμετοχή και θετική ενέργεια για να βάλουμε όλοι το λιθαράκι μας για καθαρότερες παραλίες!
Ο καθαρισμός ξεκίνησε από την προστατευόμενη περιοχή του υδροβιότοπου στο ποτάμι, όπου δυστυχώς τα πλαστικά μπουκάλια, ποτήρια, σακούλες, γόπες, δολώματα και πολλά απορρίμματα είχαν κατακλύσει το χώρο και συνεχίστηκε κατά μήκος ολόκληρης της ακτογραμμής του χωριού.
Στην προσπάθειά μας να διαχωρίσουμε τους σάκους με τα ανακυκλωμένα υλικά, συγκεντρώσαμε 7 σακούλες για τον μπλε κάδο και 12 για τον πράσινο, με τον συνολικό όγκο των απορριμμάτων να υπολογίζεται περίπου στα 120 κιλά!

Οι εθελοντές που αγκάλιασαν την προσπάθειά μας, μας ενθαρρύνουν να συνεχίσουμε δυναμικά και επιβεβαίωσαν το ενδιαφέρον τους να είναι και αυτοί μέρος της πρωτοβουλίας και για τους καθαρισμούς που θα ακολουθήσουν.

Επόμενος καθαρισμός:

Κυριακή 14 Ιουλίου στις 10.30 π.μ. στην παραλία Ραχών.
Σημείο συνάντησης : NISI Πολυχώρος.

Αχλάδι Φθιώτιδας
Αχλάδι Φθιώτιδας
Αχλάδι Φθιώτιδας
Αχλάδι Φθιώτιδας
Αχλάδι Φθιώτιδας

   ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube