Αδ. Γεωργιάδης: Πρώτο ραντεβού με τον υπάλληλο του Λάτση για να τσιμεντώσουν το Ελληνικό

Άδωνις Γεργιάδης

Ο Άδωνις Γεργιάδης δήλωσε ότι το φετινό καλοκαίρι δεν θα κάνει διακοπές. Βλέπετε οι μπίζνες είναι πολλές και μεγάλες. Ο υπουργός με τον βαρύγδουπο τίτλο «Επενδύσεων και Ανάπτυξης» θέλει να φέρει αποτελέσματα.

Έτσι το πρώτο ραντεβού μετά την ορκωμοσία του… πραγματοποιήθηκε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της «Lamda Development», Οδυσσέα Αθανασίου. Του αρχι-υπαλλήλου του Λάτση προκειμένου να επιταχύνουν το τσιμέντωμα του Ελληνικού που το παρέδωσε η κυβέρνηση Τσίπρα στην εταιρεία του εφοπλιστή.
Ο Γεωργιάδης λοιπόν παρέλαβε τη σκυτάλη και τώρα τρέχει. Όπως αναφέρει ο υπουργός Επενδύσεων σε ανάρτησή του στο Twitter, «η πρώτη μου συνάντηση στο υπουργείο μου ήταν με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Lamda Development κ. Οδυσσέα Αθανασίου για να δούμε συνολικά όλες τις εκκρεμότητες για το Ελληνικό. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δώσει εντολή αυτό το έργο να ξεμπλοκάρει και αυτό θα γίνει!».

Το έργο λοιπόν θα …ξεμπλοκάρει με εντολή Μητσοτάκη και «εργοδηγό» τον Γεωργιάδη. Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει θέσει στόχο να αφαιρέσει αρμοδιότητες το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ), ώστε να μην θέτει «εμπόδια» στην επένδυση.

Επίσης …εκκρεμότητες που έχουν να κάνουν με περιβαλλοντικές μελέτες για την προστασία της περιοχής και των κατοίκων αλλά και πολεοδομικά θέματα φαίνεται ότι θα τα ισοπεδώσουν οι μπουλντόζες της «γαλάζιας» ανάπτυξης για να διευκολύνουν την επένδυση του κεφαλαιοκράτη Λάτση.

Άδωνις Γεργιάδης


  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE