Συγχαρητήρια στον Κ.Μητσοτάκη από τον ακροδεξιό πραξικοπηματία της Βενεζουέλας Χ. Γκουαϊδό

Χουάν Γκουαϊδό

«Συγχαίρουμε τον Κ.Μητσοτάκη, τον επόμενο πρωθυπουργό της Ελλάδας. Επιδοκιμάζουμε τον ελληνικό λαό που παραμένει ένα ιστορικό παράδειγμα δημοκρατίας για τους λαούς του κόσμου. Ξέρουμε ότι θα έχουμε την Ελλάδα μαζί μας στη μάχη για να σώσουμε τη δημοκρατία και την ελευθερία μας».

Με αυτό το μήνυμα στο Twitter ο Χουάν Γκουαϊδό, ο πραξικοπηματίας-μαριονέτα των ΗΠΑ στη Βενεζουέλα, συνεχάρη τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την εκλογή του.

Χουάν Γκουαϊδό
Θυμίζουμε ότι η ΝΔ, δια μέσου του Κ.Μητσοτάκη, είχε σπεύσει να «αναγνωρίσει» τον – δοτό από τις ΗΠΑ – Γκουαϊδό ως μεταβατικό «πρόεδρο» της Βενεζουέλας, στηρίζοντας μάλιστα ανάλογες πρωτοβουλίες του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Τόσο ο ίδιος ο κ.Μητσοτάκης, όσο και στελέχη της ΝΔ, έχουν κατά το πρόσφατο παρελθόν ταχθεί ανοιχτά υπέρ του αμερικανικού σχεδίου για ανατροπή της νόμιμης κυβέρνησης του Νικολάς Μαδούρο.Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις, μιλώντας πάντα πολιτικά, μάλλον ισχύει το «δείξε μου τους φίλους σου, να σου πω ποιος είσαι»….  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE