Στυλίδα: Η απόλυτη εξόρμηση στους καταρράκτες του ποταμού Βελλά!

καταρράκτες του ποταμού Βελλά!

Πριν λίγες ημέρες ανέβηκε στο LamiaReport.gr κείμενο αναγνώστη για τον σκουπιδότοπο που έχει δημιουργηθεί στον Ποταμό Βελλά στον Αχινό.

Υπάρχει όμως και η θετική πλευρά! Μια ομάδα νέων παιδιών από το NISI στις Ράχες και την εθελοντική ομάδα Wheeling2help, με συντονιστή τον Ελπιδοφόρο Χρυσοβέργη, καθημερινά συμβάλλει στην πολιτιστική, αθλητική και περιβαλλοντική ανάπτυξη της Ανατολικής Φθιώτιδας.
Έτσι λοιπόν, με τη βοήθεια και καθοδήγηση του ειδικού Λουκά Πρατίλα και με δικά τους έξοδα, δημιουργήσαν μια υπέροχη διαδρομή ‘’Velas River Trekking’’ η οποία ξεκινάει από την γέφυρα στην Παλαιοκερασιά και κάνει μια κυκλική διαδρομή 2 ωρών περνώντας μέσα από το φαράγγι και δυο πανέμορφους καταρράκτες που είναι το ιδανικό μέρος για την απόλυτη βουτιά και δροσιά!

Φυσικά, το όλο εγχείρημα δεν ήταν καθόλου εύκολο, καθώς έπρεπε να καθαριστεί το μονοπάτι από πολλά κλαριά και σκουπίδια, να μπει μια σχετική σήμανση αλλά και να μπουν πιασίματα και συρματόσχοινα στους βράχους για να μπορεί ο κόσμος να ανεβεί στον δεύτερο καταρράκτη με την υπέροχη φυσική πισίνα!
Οι εικόνες για την ομορφιά του μέρους μιλούν από μόνες τους..

Για την αρχή του μονοπατιού, μπορείτε να δείτε το στίγμα στο google maps, εδώ:Ο πολυχώρος NISI πραγματοποιεί εξορμήσεις στις Πηγές Βελλά σε εβδομαδιαία βάση.
Η επόμενη εξόρμηση είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 18 Αυγούστου, και είναι δωρεάν για όλους.
https://www.facebook.com/events/340367960207734/

Για περισσότερες πληροφορίες:
Ελπιδοφόρος Χρυσοβέργης, 6987757229.

καταρράκτες του ποταμού Βελλά!
καταρράκτες του ποταμού Βελλά!
καταρράκτες του ποταμού Βελλά!
καταρράκτες του ποταμού Βελλά!
καταρράκτες του ποταμού Βελλά!
καταρράκτες του ποταμού Βελλά!

   ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube