Νάουσα: Βγήκαν από τις «φωλιές» γραφικοί αλλά επικίνδυνοι…


Νάουσα: Βγήκαν από τις «φωλιές» γραφικοί αλλά επικίνδυνοι…

Γράφει ο Αλέκος Χατζηκώστας

Βγήκαν από τις «φωλιές τους» τα διάφορα ακροδεξιά στοιχεία της ευρύτερης περιοχής το βράδυ της Δευτέρας 4/11 φέρνοντας πρώιμα τα καρναβάλια στη Νάουσα. Κάνουμε λόγο για τους λιγοστούς συγκεντρωθέντες στη διασταύρωση της Νάουσας που αντιδρούν στην έλευση προσφύγων σε ξενοδοχεία της περιοχής.
Πιο συγκεκριμένα οι στα δάκτυλα οι “συμπολεμιστές” του εμφανιζόμενου ως «μακεδόνα οπλίτη» σταμάτησαν μάλιστα και λεωφορείο με αυτούς που θεωρούν αυτοί ως “εισβολείς”, αλλά τελικά τους προέκυψε ένα γκρουπ με ηλικιωμένες γυναίκες που πήγαιναν να φάνε στο πάρκο του Αγίου Νικολάου!

Προφανώς επικίνδυνες πρώιμες καρναβαλικές γελοιότητες! Επαγρύπνηση και κυρίως ανάγκη να απομονωθούν από το λαό της περιοχής. Η ξενοφοβία και ο ρατσισμός δεν ταιριάζουν στην πόλη των αγωνιστικών παραδόσεων!

Υ.Γ Τα ΜΜΕ τοπικά και πανελλαδικά ας μην παίζουν το παιχνίδι τους, υπερπροβάλλοντας παρόμοια γεγονότα.

Αλέκος Χατζηκώστας
Αλέκος Χατζηκώστας

Δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Η Άλλη Άποψη της Ημαθίας» και του alli-apopsi.gr. Άρθρα του έχουν δημοσιευτεί σε εφημερίδες, περιοδικά και site εδώ και δεκαετίες, ενώ έχει συμμετάσχει με εισηγήσεις σε μια σειρά ιστορικά συνέδρια και ημερίδες. Έχει εκδώσει 8 βιβλία και συμμετέχει σε συλλογικούς τόμους.  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube