Δήμος Στυλίδας: Σχετικά με τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της Τοπικής Κοινότητας της Αγίας Μαρίνας


Δήμος Στυλίδας: Σχετικά με τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της Τοπικής Κοινότητας της Αγίας Μαρίνας

Η Δημοτική Αρχή, θέλοντας να ενημερώσει τους δημότες του Δήμου Στυλίδας, λόγω του ότι έχει αναπτυχθεί αρκετή φημολογία σχετικά με τη ματαίωση της Χριστουγεννιάτικης Γιορτής της Τοπικής Κοινότητας της Αγίας Μαρίνας διευκρινίζει τα ακόλουθα:

Όλα τα αιτήματα του προέδρου Τ. Σ Κοινότητας Αγίας Μαρίνας που υπέβαλλε στο Δήμο για τη διοργάνωση της Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης έγιναν αποδεκτά.
Συγκεκριμένα:

-Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Κοινότητας της Αγίας Μαρίνας μαζί με τα δέντρα των Κοινοτήτων που έχουν παραγγελθεί είναι διαθέσιμο και βρίσκεται στο Συνεργείο του Δήμου Στυλίδας, ήδη από χθες Παρασκευή για να παραληφθεί.
-Το αίτημα για αποστολή ηλεκτρολόγου για τη φωταγώγηση της προβλήτας κατ’ αρχήν έγινε αποδεκτό.
-Η διακοπή κυκλοφορίας της παραλιακής οδού για την εκδήλωση, έχει υποβληθεί με θετική εισήγηση από το Δήμο στο Α.Τ Στυλίδας.

Όπως ενημερωθήκαμε από τη Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου, η εν λόγω προβλήτα δεν ανήκει στο Δήμο Στυλίδας, υπάρχουν αυθαίρετες κατασκευές σε αυτήν, ο δε συγκεκριμένος χώρος αστυνομεύεται από το Λιμεναρχείο Στυλίδας.

Λόγω λοιπόν των ανωτέρω, εστάλη από το Δήμο έγγραφο στο Λιμεναρχείο Στυλίδας όπου διευκρινίζεται ότι ο Δήμος δεν μπορεί να υποστηρίξει την συγκεκριμένη εκδήλωση στην προβλήτα και δεν φέρει ουδεμία ευθύνη στην περίπτωση που πραγματοποιηθεί.

Υπογραμμίζεται ότι ο Δήμος Στυλίδας είναι πάντα αρωγός σε κάθε εκδήλωση που τελείται σε χώρο που ανήκει στη δικαιοδοσία του Δήμου.

Η Δήμαρχος Στυλίδας

Βιργινία Στεργίου  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE