Γιάννης Αποστόλου: Ποτέ δεν είναι αργά….(Δελτίο τύπου)


Γιάννης Αποστόλου: Ποτέ δεν είναι αργά….
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ποτέ δεν είναι αργά….

Μετά την ανακοίνωση των αποφάσεων της οικονομικής επιτροπής που έγινε την Παρασκευή 29/11/2019 δηλώνουμε τα παρακάτω:

1. Οφείλουμε να παραδεχθούμε δημόσια ότι μετά την πίεση από τους συμπολίτες μας, την τεκμηριωμένη και ουσιαστική με επιχειρήματα παρέμβαση μας, την βοήθεια και την κατανόηση από μερίδα των Δημοτικών Συμβούλων της πλειοψηφίας, έγινε πράξη έστω και την τελευταία στιγμή (μιας και στην αρχική εισήγηση της Δημάρχου δεν προβλεπόταν) να πείσουμε και να κάνουμε κατανοητό το αυτονόητο.

Τα παιδιά της Στυλίδας και των χωριών του Δήμου μας να μπορούν να αθλούνται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας ΔΩΡΕΑΝ.
2. Θεωρούμε υποχρέωση μας όπως ακριβώς έγινε ειδική αναφορά και μέριμνα για την Δωρεάν χρήση του ΔΑΚ, του βοηθητικού γηπέδου, του γηπέδου Τένις και των υπολοίπων αθλητικών εγκαταστάσεων από τους αθλητικούς συλλόγους του Δήμου μας, ακριβώς έτσι να τροποποιηθεί και η εισήγηση που αφορά στην χρήση του ΟΣΚ και όλων των Δημοτικών χώρων από τους πολιτιστικούς συλλόγους του Δήμου μας.
Τα παιδιά και οι κάτοικοι του Δήμου μας δεν είναι και δεν πρέπει να είναι παιδιά ενός κατώτερου Θεού.
Έχουν το δικαίωμα στον Πολιτισμό, στην Άθληση, στα Γράμματα και στις Τέχνες. Είμαστε βέβαιοι ότι η Δημοτική αρχή δεν θα γίνει τροχοπέδη στην πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου μας , που αποδεδειγμένα τόσα χρόνια επιτυγχάνεται με την πλούσια δράση των συλλόγων μας.

Αναμένουμε την νέα εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο και δηλώνουμε ότι θα είμαστε αρωγοί σε κάθε κίνηση της Δημοτικής αρχής που επιβεβαιώνει έμπρακτα ότι ο Δήμος Στυλίδας θα αποτελεί πόλο έλξης τουρισμού, αθλητισμού και πολιτισμού.
Εξάλλου όπως πολύ σωστά είπε και η Κα Στεργίου σε προεκλογική της ομιλία ‘’ Είμαστε εδώ για να ενώσουμε και όχι για να διχάσουμε’’

Επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας
Δημοτικός Σύμβουλος
Αποστόλου Ιωάννης

 

   ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube