Συνέντευξη της Δημάρχου Στυλίδας, Βιργινίας Στεργίου, στα ΜΜΕ

Συνέντευξη στα ΜΜΕ της Δημάρχου Στυλίδας Βιργινίας Στεργίου

112 ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της ως Δήμαρχος Στυλίδας, η Βιργινία Στεργίου προχώρησε σε έναν απολογισμό των όσων έχει καταφέρει από την ημέρα που έπιασε δουλειά στο Δήμο.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, το πρωί της Παρασκευής, η κ. Στεργίου ξεκίνησε τον απολογισμό της με το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετώπιζαν οι λυκειακές τάξεις στην Πελασγία, η οποία όπως είπε μετά τη συνάντηση που είχε με την Υφυπουργό Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη, εξασφάλισε την ομαλή λειτουργία των ομάδων προσανατολισμού του Λυκείου Πελασγίας για τη φετινή σχολική χρονιά.

Στη συνέχεια, η κ. Στεργίου αναφέρθηκε στο θέμα που «καίει» την περιοχή, το μεταναστευτικό και στις δυο επιτυχημένες προσπάθειες δήμου και δημοτών για την αποτροπή εγκατάστασης προσφύγων στην περιοχή του Καραβόμυλου αλλά και στο εργοστάσιο ΒΟΜΒΥΞ.

Ακόμη, η δήμαρχος Στυλίδας έθιξε το ζήτημα της έλλειψης προσωπικού που αντιμετωπίζει ο δήμος, καθώς απολύθηκαν συνολικά 33 άτομα, ενώ αναφέρθηκε και στο μεγάλο οικονομικό πλήγμα της κλοπής του νερού και των χαλασμένων ρολογιών που εντοπίστηκαν στο Δήμο μετά από μετρήσεις που πραγματοποιήθηκαν.

Όσον αφορά το πρόβλημα των αδέσποτων, η κ. Στεργίου τόνισε πως ο Δήμος Στυλίδας θα ενταχθεί στο «Πάρκο Ζωοφιλίας» του Δήμου Λαμιέων.

Καταλήγοντας, η κ. Στεργίου αναφέρθηκε στα έργα που έχουν γίνει από την ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντα Δημάρχου αλλά και σ’ αυτά που έχει σκοπό να υλοποιήσει στο άμεσο μέλλον.

«Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το πολιτικό κόστος» επεσήμανε στο τέλος η Δήμαρχος Στυλίδας, ενώ ζήτησε από την αντιπολίτευση να δώσει προτάσεις για την ανάπτυξη του τόπου και την επίλυση όλων των θεμάτων που αντιμετωπίζει η περιοχή.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη τύπου της Δημάρχου Στυλίδας: ΕΔΩ

https://tvstar.gr

   ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE