Ροζ σκάνδαλο σε νοσοκομείο με πρωταγωνιστές μία 34χρονη τραυματιοφορέα κι έναν διασώστη


Ροζ σκάνδαλο σε νοσοκομείο με πρωταγωνιστές μία 34χρονη τραυματιοφορέα κι έναν διασώστη

Ένα ροζ σκάνδαλο είδε το φως της δημοσιότητας, με πρωταγωνιστές δύο υπαλλήλους σε νοσοκομείο της κεντρικής Ελλάδας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, μία 34χρονη τραυματιοφορέας κι ένας 61χρονος διασώστης ζούσαν τον παράνομα έρωτά τους για αρκετό καιρό, όμως δεν μπόρεσαν να κρύψουν το πάθος τους, με αποτέλεσμα να τους καταλάβουν οι συνάδελφοί τους, ενώ στη συνέχεια το πικάντικο θέμα έφτασε στα αυτιά των συζύγων τους.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η γνωριμία των πρωταγωνιστών της ιστορίας ξεκίνησε τελείως διαφορετικά, όμως η 34χρονη αποφάσισε να ενδώσει στο «στενό μαρκάρισμα» του κατά 27 χρόνια μεγαλύτερου συναδέλφου της, όταν πληροφορήθηκε ότι έχει μεγάλη περιουσία.
Ο 61χρονος είχε παρουσιαστεί ως ανύπαντρος, με αποτέλεσμα η απιστία να φαίνεται αρχικά ότι είναι μόνο από την πλευρά της 34χρονης, με το παράνομο ζευγάρι να κλείνει ραντεβού κυρίως το βράδυ, κάνοντας σεξ σε διάφορα απόμερα μέρη, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις το ασθενοφόρο λειτουργούσε ως «καβάτζα».
Έπειτα από τους ψιθύρους στο νοσοκομείο, ήρθαν και τα λάθη της 34χρονης που ενεργοποίησαν τον σύζυγό της, ο οποίος βλέποντας τη γυναίκα που ήταν παντρεμένος εδώ και 15 χρόνια να αλλάζει συμπεριφορά και να αμελεί ακόμα και τη φροντίδα των παιδιών τους, αποφάσισε να βρει στοιχεία που θα αποκάλυπταν την απιστία της.
Ο 37χρονος έβαλε μία συσκευή ηχογράφησης στο σπίτι και κάποια στιγμή που έφυγε για τη δουλειά ανακάλυψε ότι η σύζυγός του μιλούσε με τον εραστή της.

Η ιστορία δεν είχε happy end για το παράνομο ζευγάρι, καθώς η 34χρονη πήρε διαζύγιο από τον σύζυγό της, χάνοντας και την επιμέλεια των παιδιών, ενώ ο 61χρονος είδε τη γυναίκα του να τον εγκαταλείπει.

news.gr

   ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE